Ronald Plasterk compleet verbaasd dat men niet luistert naar experts PFAS-normen: 'Volgens wetenschappelijke literatuur weinig tot geen gezondheidsrisico'

Geen categorienov 11 2019, 12:00
Sinds Ronald Plasterk niet meer in de Kamer zit voor de PvdA houdt hij zich niet meer keurig aan de PvdA-lijn. Al vaker gaat Plasterk hard in tegen de waanzin van het Kabinet of van zijn eigen partij. Men spreekt al over 'Repilled Roon', dit keer richt hij zijn vizier op de PFAS-normen. We leggen het halve land plat vanwege een mogelijk gezondheidsrisico, maar dit wordt helemaal niet gesteund door de wetenschap.
https://twitter.com/RPlasterk/status/1193536682718576641?ref_src=twsrc%5Etfw
De wetenschap ondersteunt niet het huidige 'crisismanagement' van de overheid. Hoogleraar voedingsleer Martijn Katan bijvoorbeeld is van mening dat de chaos rondom de PFAS-normen compleet ongegrond is, nergens is er wetenschappelijk bewijs dat de PFAS-normen ondersteunt. Dus waarom doen we ook weer mee aan deze complete waanzin en idioterie?
Vanochtend kwam al het nieuws naar buiten dat er nu zelfs getwijfeld wordt aan ons strooizout. Van de hak op de tak wordt alles in Nederland 'gevaarlijk verklaard'. Wetenschappelijke onderbouwing hiervoor ontbreekt echter, vandaar ook dat Forum zich hard verweert tegen zowel de idioterie van het stikstofbeleid als de waanzin rondom de PFAS-hype.
Prima dat Plasterk zijn mond af en toe open doet om de waanzin van de dag te nuanceren, want we gaan van de ene ongegronde massahysterie naar de andere. Vaak blijkt er ook niks van te kloppen, dus aan onze politici in Den Haag: doe gewoon even goed onderzoek!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten