shutterstock 573642037

OM en politie wijzen advocaat Khalid Kasem aan: 'hij lekte informatie naar organisatie Ridouan Taghi'

Geen categoriemei 29 2020, 20:00
Khalid Kasem ontkent alles, maar bewijs lijkt toch echt zijn richting uit te wijzen. En toevallig maakte De Vries vandaag ook bekend dat hij als directeur van advocatenkantoor De Vries & Kasem, haha! Want 'na 2,5 jaar is het tijd voor een nieuwe uitdaging'. Volgens mij begint het dan pas een beetje fatsoenlijk te lopen, maar oké.
Khalid Kasem zou volgens het OM dus de schuldige zijn die hiermee het strafonderzoek heeft beïnvloed. Hij maakt het zichzelf ook niet heel makkelijk, trouwens. In het artikel wordt gesproken over een verwijzing naar 'de broer van Mussa', wat Kasem dus zou zijn, omdat hij volgens bronnen een broer heeft die naar die naam luistert. Hij heeft op de beschuldigingen gereageerd, en doet dat uitgebreid, maar gaat expliciet niet in op de (schuil-)naam van zijn broer.
Aan de andere kant vraag ik me ook af hoe zeker het OM hier van is, want het is natuurlijk nogal wat om (een redelijk bekend) iemand zó te beschuldigen. Je moet dan wel echt keihard bewijs hebben, helemaal als overheid. Deze rechtszaak kon nog wel eens heel spannend gaan worden!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten