Ongelooflijk... Of eigenlijk toch niet: aanslagen Brussel betaald met Britse huursubsidie

Geen categoriedec 07 2016, 8:00
De aanslagen in Brussel konden alleen maar uitgevoerd worden met dank aan de Britse verzorgingsstaat. Schokkend he, dat moslimextremisten dat systeem misbruiken om er zelf rijker van te worden dan wel om er terrorisme mee te kunnen financieren? Wie had dat toch kunnen zien aankomen?
De vreselijke aanslag op de luchthaven van Zaventem (Brussel) van 22 maart dit jaar werd op zijn minst deels betaald met Brits belastinggeld dat bedoeld was als 'huursubsidie.' Dat bericht de politiekcorrecte en multikul-verheerlijkende Volkskrant vandaag. En ja, anders dan het feit dat er dus misbruik gemaakt wordt van de Britse verzorgingsstaat is dat wél verrassend. Bij de VK hebben ze immers zelden een radicale moslim óf een socialistisch systeem gezien die/dat ze niet toch wel enigszins sympathiek vinden.

Zakaria Boufassil (26) overhandigde vorig jaar juli 3000 pond aan de terrorist Mohammed Abrini, de zogenaamde 'Man met de Hoed'. De overhandiging vond plaats in een park in Birmingham.

Het bedrag was afkomstig van een TSB-bankrekening van een zekere Anouar Haddouchi, een andere Belg die in dezelfde stad woonde. Op de rekening stond in totaal 5413 pond aan ten onrechte betaalde huursubsidie.

Ongelooflijk genoeg waren Haddouchi en zijn vrouw Julie Maes al lang naar het radicaal-islamitische kalifaat van ISIS afgereisd, maar bleef de Britse overheid de huursubsidie gewoon steeds weer overmaken. Want ach, tja, ook moslimterroristen hebben natuurlijk 'recht' op een betaalbare woning. Toch?
Naar aanleiding van deze zaak zegt de gemeente Birmingham (waar ze een heel serieus moslimextremisten-probleem hebben) dat ze vanaf nu beter zullen controleren of mensen wel recht hebben op dit soort subsidies. Dat is alleraardigst, maar volgens expert Anthony Glees is het allemaal veel te laat. Hij is er namelijk van overtuigd dat letterlijk honderden jihadisten een uitkering ontvangen van een Europese overheid.
Ja, dat lees je goed: honderden jihadisten worden betaald van belastinggeld.
En Westerse politici zich maar afvragen hoe het toch kan dat terroristen ons recht in ons gezicht uitlachen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten