Ongelooflijk: tweelingzussen baren tegelijkertijd dochters in hetzelfde ziekenhuis

Ongelooflijk: tweelingzussen baren tegelijkertijd dochters in hetzelfde ziekenhuis

Heidi en Ted Cruz. Screenshot © Fox News

Ze zeggen dat tweelingen welhaast telepathische gaven hebben waarmee ze met elkaar communiceren. Welnu, dit lijkt daar een gewoon meesterlijk voorbeeld van.

Stephanie Edginton en Nicole Montgomery zijn al hun hele leven tweelingzussen die samen door het leven gaan. Ze werden slechts drie minuten na elkaar geboren. Bijzonder was het dan ook, dat de twee vrouwen tegelijkertijd zwanger waren.

Maar nog bijzonderder was het, dat de twee tegelijkertijd bevielen van kerngezonde dochters. In hetzelfde ziekenhuis, met de geboortes van de twee nieuwe spruiten slechts zes minuten van elkaar verwijderd. Stephanie kan het nog nauwelijks geloven, zoals ze vertelt aan een lokaal tv-station:

"We hadden een afspraak met de dokter, omdat we voor de vrijdag daarop waren uitgerekend. We kwam er aan en het personeel had meteen zoiets van 'je moet nu naar het ziekenthuis gaan'. Toen kregen we een telefoontje dat Nicole en Rich daar ook naartoe op weg waren."

De nieuwe familie ziet er uit als een geweldig plaatje, vind je niet?

sdgXSBSBGG

Nu maar hopen dat de tweedegraads-tweelingzussen net zo close zullen worden als hun moeders dat al jaren zijn! Eén ding hebben ze in ieder geval al voor elkaar: de pasgeboren nichtjes zijn in precies dezelfde mate ongelooflijk schattig!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties