ONTHOUDEN! Dit zijn de zwakkelingen die VOOR het Marrakesh-zelfmoordpact zijn

Geen categoriedec 06 2018, 13:00
We gaan ze met naam en toenaam noemen.
Op 5 december was de hoofdelijke stemming over de Baudet/Hiddema om het Marrakesh-zelfmoordpact NIET te ondertekenen. Zoals verwacht haalde de motie het niet. Uiteindelijk stemden slechts 25 Kamerleden ervoor. 114 van hun collega's stemden tegen... en dus feitelijk vóór het migratiepact van Marrakesh.
https://twitter.com/fvdemocratie/status/1070478057448853504
Aangezien het dus een hoofdelijke stemming was kunnen we iedereen bij naam en toenaam noemen:
Voor:
Helder, Hiddema, Kops, Krol, Madlener, Maeijer, Markuszower, (Edgar) Mulder, Van Rooien, De Roon, Van der Staaij, Stoffer, Van Weerdenburg, Wilders, Van Aalst, Agema, Baudet, Beertema, (Martin) Bosma, Van Brenk, (Tony) van Dijck, Fritsma, Geleijnse, De Graaf en Graus.
Met andere woorden: FVD, PVV, SGP én 50Plus steunden de motie. De rest van de Kamer deed dat niet en is dus voorstander van het zelfmoordpact.
Tegen:
Van Haersma Buma, Van Haga, (Rudmer Heerema), Pieter Heerma, Van Helvert, Hermans, Hijink, Jetten, Karabulut, Van Kent, Kerstens, Klaver, Koerhuis, Koopmans, Kröger, Kuik, Kuiken, Kuzu, Kwint, Laan-Geselschap, Laçin, De Lange, Van der Lee, Leijten, Van der Line, Lodders, Marijnissen, Von Martels, Van Meenen, Middendorp, Van der Molen, Moorlag, Agnes Mulder, Anne Mulder, Nijboer, Van Nispen, Van Ojik, Omtzigt (ach, ach, ach, Pieter. Heel teleurstellend), Van Oosten, Ouwehand, Öztürk, Özütok, Paternotte, Peters, Ploumen, Van Raak, Van Raan, Raemakers, Renkema, Ronnes, Arno Rutte, Schonis, Segers, Sienot, Slootweg, Smeulders, Sneller, Snels, Teunissen, Tielen, Van Toorenburg, Veldman, Verhoeven, Voordewind, Aukje de Vries, Wassenberg, Westerveld, Weverling, Van Weyenberg, Wiersma, Wörsdörfer, Van 't Wout, Yesilgöz-Zegerius, Ziengs, Aartsen, Akerboom, Alkaya, Amhaouch, Arib, Asscher, Azarkan, Azmani, Becker, Beckerman, Belhaj, Van den Berg, Bergkamp, Den Boer, Van den Bosch, Bosman, Bouali, Bromet, Bruins, Bruins Slot, Buitenweg, Van Dam, Diertens, Gijs van Dijk, Jasper van Dijk, Dijkhoff (Oh, oh, oh, Klaas. Maar ondertussen de VVD wel als immigratie-kritisch willen presenteren he?), Remco Dijkstra, Dik-Faber, Diks, Van Eijs, El Yassini, Ellemeet, Futselaar, Geluk-Poortvliet, Van Gent, Van Gerven, Geurts, Van der Graaf, De Groot, en Groothuizen.
Deze mensen zijn er stuk voor stuk verantwoordelijk voor dat Nederland straks niets meer te zeggen heeft over de eigen landsgrenzen en immigratiebeleid. Let wel, zowel de VVD als het CDA waren tegen de motie en zijn dus vóór ondertekening van het pact.
https://twitter.com/thierrybaudet/status/1070336855843987456
Zijn er verrassingen bij? Uiteindelijk niet echt. We weten immers al langer dat onze Tweede Kamer vol lafbekken en zelfverloochenaars zit. Zelfs VVD'ers en CDA'ers die weinig met dit zelfmoordpact van Marrakesh hebben stemden tegen de motie omdat ze bang zijn zich de woede op de hals te halen van hun politieke leiders. Het zijn immers die leiders die bepalen wie op welke plek op een kieslijst te staan komt... en wie in aanmerking komt voor, zeg, een ministerschap, burgemeesterschap of staatssecretariaat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten