Ontsla Danny Blind, de slechtste bondscoach in de geschiedenis, vandaag nog!

Geen categoriesep 02 2016, 8:00
Na de vernederende nederlaag tegen Griekenland moet het einde oefening zijn voor bondscoach Danny Blind.
De voormalige verdediger van Ajax maakt er een enorme puinhoop van bij Oranje. Toen Guus Hiddink vertrok mocht hij het stokje overnemen. Zijn doel: plaatsing voor het EK waar maar liefst 24 landen aan mee zouden doen.
Blind faalde op epische wijze.
Sindsdien is het doel voor Oranje om zich te kwalificeren voor het WK van 2018. In theorie moet dat mogelijk zijn, de groep waar Nederland in zit is namelijk alles behalve indrukwekkend.
Ongelooflijk genoeg maakt Blind er nu alweer een puinhoop van. Gisteren speelde Oranje een laatste oefenduel (tegen Griekenland) voor de kwalificatiewedstrijd tegen Zweden. Het resultaat loog er niet om: 'we' verloren thuis met 1-2 van een ploeg die niet eens weet dat je de bal naar een speler moet schoppen die in hetzelfde shirt speelt.
Als dit zo doorgaat, en ik zie geen enkele reden om aan te nemen dat dit niet zo is, staan we over een paar maanden alweer met lege handen omdat Oranje zich dan niet plaatst voor het WK. En dat komt allemaal door Blind, de bondscoach die de ballen verstand heeft van voetbal en die maar niet in staat is om dit team op de rails te krijgen.
Het is tijd om het roer om te gooien bij de nationale voetbalploeg. Oranje moet verlost worden van Blind. Vandaag nog. Zet deze man meteen op een zijspoor en vervang hem door iemand met kennis van zaken, iemand die deze ploeg aan het voetballen krijgt. Daar zijn er genoeg mensen van in Nederland: van ervaren trainers tot Jan met de Pet die elke zondagavond naar Studio Sport kijkt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten