Op het nippertje: politie Berlijn doet inval bij islamisten, treft overal wapens aan

Geen categorieokt 25 2017, 15:00
Wat meneer de plofbaard daarmee van plan was mogen we natuurlijk niet hardop zeggen, maar laat zich wel raden door iedereen die niet politiek correct gehersenspoeld is.
Het was weer eens een gezellige nacht in de Duitse hoofdstad. Tijdens de nacht van woensdag op donderdag viel de Berlijnse politie de woning binnen van een vermoedelijke islamist, en hun inlichtingen hadden duidelijk niet gelogen: ze troffen een wapenverzameling aan waar je u tegen zegt.
Onder andere de wapens op de foto boven dit artikel - kalashnikovs, het favoriete geweer van elke terrorist - trof men daar aan. Maar ook een bizar grote lading aan munitie:
[caption id="attachment_176170" align="aligncenter" width="800"]Bron foto: Polizei Berlin Bron foto: Polizei Berlin[/caption]
Op de foto is duidelijk te zien dat er aardig wat verschillende soorten kogels van verschillende kalibers tussen zitten, wat betekent dat de kalashnikovs vast en zeker niet de enige wapens waren die deze plofbaarden tot hun beschikking hadden. Eén ding is in ieder geval duidelijk: waren deze gekken onopgemerkt gebleven, dan hadden ze ongetwijfeld een bloedbad van jewelste aangericht waar de kerstmarktaanslag in dezelfde stad van vorig jaar - met 12 doden - bij zou verbleken.
Het speurwerk dat tot deze vondst en aanhouding leidde, is een uitstekend voorbeeld van hoe het wél moet bij terrorismebestrijding. De inlichtingendiensten hebben zekere moskeeën - héél erg politiek incorrect - aangemerkt als 'relevant voor de bescherming van de nationale veiligheid', oftewel: 'radicaal en gevaarlijk'. De 40-jarige verdachte is een man van - verrassing! - Turkse afkomst en bezocht één van die haattoko's regelmatig, waardoor hij extra in de gaten gehouden werd. Met als gevolg: genoeg redenen om te vermoeden dat hij iets beraamde en men snel eens op 'huisbezoek' moest komen.
Toch blijft het vanzelfsprekend dweilen met de kraan open, zolang Europa - onder steeds meer druk van de elite in Brussel - hordes aan potentieel levensgevaarlijke 'vluchtelingen' binnenhaalt waarvan niets na te trekken valt. Laten we desalniettemin even stilstaan en genieten van deze kleine overwinning - waarschijnlijk in afwachting van de volgende haatbaard die zijn jihadistische plannen wél weet uit te voeren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten