Op het nippertje: politie Berlijn doet inval bij islamisten, treft overal wapens aan

Op het nippertje: politie Berlijn doet inval bij islamisten, treft overal wapens aan

Wat meneer de plofbaard daarmee van plan was mogen we natuurlijk niet hardop zeggen, maar laat zich wel raden door iedereen die niet politiek correct gehersenspoeld is.

Het was weer eens een gezellige nacht in de Duitse hoofdstad. Tijdens de nacht van woensdag op donderdag viel de Berlijnse politie de woning binnen van een vermoedelijke islamist, en hun inlichtingen hadden duidelijk niet gelogen: ze troffen een wapenverzameling aan waar je u tegen zegt.

Onder andere de wapens op de foto boven dit artikel - kalashnikovs, het favoriete geweer van elke terrorist - trof men daar aan. Maar ook een bizar grote lading aan munitie:

[caption id="attachment_176170" align="aligncenter" width="800"]Bron foto: Polizei Berlin Bron foto: Polizei Berlin[/caption]

Op de foto is duidelijk te zien dat er aardig wat verschillende soorten kogels van verschillende kalibers tussen zitten, wat betekent dat de kalashnikovs vast en zeker niet de enige wapens waren die deze plofbaarden tot hun beschikking hadden. Eén ding is in ieder geval duidelijk: waren deze gekken onopgemerkt gebleven, dan hadden ze ongetwijfeld een bloedbad van jewelste aangericht waar de kerstmarktaanslag in dezelfde stad van vorig jaar - met 12 doden - bij zou verbleken.

Het speurwerk dat tot deze vondst en aanhouding leidde, is een uitstekend voorbeeld van hoe het wél moet bij terrorismebestrijding. De inlichtingendiensten hebben zekere moskeeën - héél erg politiek incorrect - aangemerkt als 'relevant voor de bescherming van de nationale veiligheid', oftewel: 'radicaal en gevaarlijk'. De 40-jarige verdachte is een man van - verrassing! - Turkse afkomst en bezocht één van die haattoko's regelmatig, waardoor hij extra in de gaten gehouden werd. Met als gevolg: genoeg redenen om te vermoeden dat hij iets beraamde en men snel eens op 'huisbezoek' moest komen.

Toch blijft het vanzelfsprekend dweilen met de kraan open, zolang Europa - onder steeds meer druk van de elite in Brussel - hordes aan potentieel levensgevaarlijke 'vluchtelingen' binnenhaalt waarvan niets na te trekken valt. Laten we desalniettemin even stilstaan en genieten van deze kleine overwinning - waarschijnlijk in afwachting van de volgende haatbaard die zijn jihadistische plannen wél weet uit te voeren.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties