Opgedonderd! Pedonetwerk opgerold, WhatsAppgroep van 256 leden!

Geen categoriejul 22 2018, 10:00
Europol hielp mee met het oppakken van een deel van het pedofielennetwerk dat opereerde vanuit Colombia en Peru. 33 Mensen zijn tot dusver opgepakt. Via de Telegraaf.
De 33 mensen zijn in Peru opgepakt maar opereerden vanuit Colombia. Ook zijn er politieacties uitgevoerd in Lima, Arequipa, Puno en Moquegua. Zoek zelf maar op waar dat allemaal ligt.
De WhatsAppgroep waar de mannen lid van waren heet 'Little Princess'. Ontzettend onsmakelijk maar dat viel te verwachten. De Appgroep had het maximaal aantal leden en de leden komen uit wel dertig verschillende landen. De Telegraaf weet ons nog niks te melden over of er ook Nederlanders lid waren van de groep.
Wat een achterlijke lui ook om met 256 man in één Appgroep te zitten, wat natuurlijk gebruikt wordt om elkaar foto's, filmpjes, links, adressen en fantasieën door te sturen en dan te denken dat ze alle 256 te vertrouwen zijn. Met dat soort internationale pedo netwerken kun je er donder op zeggen dat één van de leden een informant is of een undercover agent.
Nu is het maar afwachten of de overige 223 leden ook worden opgepakt of dat zij als sneeuw voor de zon van de radar zijn verdwenen. Europol en de organisaties waar zij mee samenwerken boeken de laatste tijd vaker succesjes van enig formaat omtrent pedo netwerken, hopen dat ze dit vol blijven houden!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten