Ophef tweet Tijs van den Brink over 'saneren NPO', vergelijkt zichzelf met Marokkaan na 'minder-uitspraak' van Wilders

Geen categoriemrt 30 2019, 11:00
Iedereen is weer boos en heeft weer een mening op Twitter! Tijs van den Brink voelde even een beetje wat een Marokkaan moet hebben gevoeld na de 'minder-uitspraak' van Wilders in 2014. Die vergelijking roept natuurlijk allerlei jankerds over hem af!
Er lijken grofweg te kampen te zijn ontstaan. De eerste die vindt dat er best bezuinigd kan worden op de NPO en 'programma's als Frans Bauer in China' naar de commerciële omroep kan. Het andere kamp vindt het nogal een probleem dat het slachtofferschap van de Marokkanen in Nederland nu wordt aangetast door Tijs die zich 'ook een beetje Marokkaan voelt', want Marokkanen hebben het een stuk zwaarder of zo.
Hilarisch om te zien hoe de mate van slachtofferschap nu wordt bekritiseert en verdedigt, alsof er een rangorde bestaat! Het grappige is dat hij vanuit beide kampen dus totaal geen bijval krijgt. De een geeft hem gewoon ongelijk, de ander ziet hem als ondermijnend voor de positie van Marokkanen tegenover de 'minder Marokkanen'-uitspraak van Wilders.
Deze tweet ontplofte dus regelrecht in Tijs' gezicht!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten