Opmerkelijk: Theo Hiddema is "erg gecharmeerd" van Kamervoorzitter Khadija Arib

Geen categoriejul 14 2017, 21:15
Forum-Kamerlid Hiddema vindt Khadija Arib een erg leuke vrouw, verklapt Thierry Baudet.
Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet gaf deze week een opmerkelijk interview over zijn nieuwe liefde, zijn persoonlijke drijfveren en zijn romantische levenshouding. Het interview was niet alleen opvallend qua onderwerpkeuze - zelden was een politicus zo openhartig over zijn seksleven - maar ook wat betreft het medium - het interview werd afgenomen door Story. Baudet vertelt uitvoerig over zijn gevoelens voor zijn nieuwe vriendin. Haar naam blijft geheim, al vertelt Baudet wel dat ze prachtig lang zwart haar heeft.
Op de vraag of Baudet in de Tweede Kamer aantrekkelijke vrouwelijke collega's heeft gespot, antwoordt de jonge politicus ontkennend. Maar zijn secondant, Theo Hiddema, heeft wél een oogje op een collega-Kamerlid. Baudet verklapt dat Hiddema érg gecharmeerd is van Khadija Arib, de Kamervoorzitter.
Binnenhof-insiders zeggen dat het in politiek Den Haag één groot Sodom & Gomorra is. Heb je al veel ondeugende WhatsAppjes gekregen van je vrouwelijke collega-parlementariërs?
‘Gelukkig niet. Ik zou me ook niet kunnen voorstellen met één van hen ooit iets te hebben. Ik kan daarentegen wel onthullen, dat mijn FVD-collega Theo Hiddema érg gecharmeerd is van Kamervoorzitter Khadija Arib.’
Wat leuk! Is het wederzijds, denk je?
‘Ik dacht het wel. Maar dat kun je het best aan de Kamervoorzitter zelf vragen.’
Als voorzitter valt Arib de heren van Forum voor Democratie regelmatig in de rede, en berispte ze Baudet voor het spreken van Latijn tijdens zijn eerste toespraak als Kamerlid. Desondanks (of misschien wel juist daarom!) wekt ze kennelijk warme gevoelens op bij de 73-jarige Hiddema. Net als de vriendin van Baudet heeft Khadija Arib overigens mooi zwart haar.
[caption id="attachment_167901" align="aligncenter" width="1024"]Formatiedebat: Kamervoorzitter Arib in actie. Maurits Oussoren/De Dagelijkse Standaard. Formatiedebat: Kamervoorzitter Arib in actie. Maurits Oussoren/De Dagelijkse Standaard.[/caption]
Of de warme gevoelens wederzijds zijn, is niet bekend. Maar het zou zomaar kunnen dat Baudets onthulling tot iets moois leidt in de Haagse politiek. De zinsnede "breek het partijkartel" krijgt daarmee een wat dubbelzinnige lading.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten