"Voorwaardelijke Liefde" van Baudet niet aan te slepen, wordt tweedehands met dikke winst verkocht

Geen categoriejul 14 2017, 20:14
De roman van Thierry Baudet is overal uitverkocht. Wie het boek toch (tweedehands) wil aanschaffen, betaalt bijna drie keer zoveel als de nieuwprijs.
Thierry Baudet, voorman van Forum voor Democratie, wordt almaar populairder. Het lijkt wel alsof heel Nederland - rechts én links - in de ban is van de jonge politicus. Dat betekent onder meer dat iedereen de boeken van Baudet wil lezen, en dan met name zijn seksueel getinte roman "Voorwaardelijke Liefde". Volgens linkse feministen laat het boek zien dat Baudet een hekel heeft aan vrouwen, anderen wijzen erop dat het hier slechts gaat om een roman. De enorme interesse voor het boek heeft het gevolg dat het nergens meer te krijgen is - ook de derde druk is volledig uitverkocht.
Wie het boek tóch wil lezen, moet het boek tweedehands zien te krijgen. Dat is alleen niet goedkoop, blijkt uit de prijs die je op bol.com kwijt bent voor de roman.
voorwaardelijke liefde55,99 euro, en daar komt dan ook nog eens twee euro aan servicekosten bovenop. Baudets boek is zó populair dat mensen kennelijk bereid zijn om bijna drie keer de nieuwprijs neer te tellen om een exemplaar te bemachtigen. Nieuw is het boek 19,99 zoals te zien op bovenstaand screenshot, maar dat gaat over de vierde druk die in oktober dit jaar uitkomt. Het is dus kiezen tussen bijna zes tientjes neerleggen voor een tweedehands exemplaar, of wachten tot oktober voor de nieuwe druk.
Ter gelegenheid van de vierde druk geeft DDS 50 exemplaren van Voorwaardelijke Liefde gratis weg! Het enige wat je moet doen om daarvoor in aanmerking te komen? Schrijf een post over Voorwaardelijke Liefde op Instagram, Facebook of Twitter. Maak het leuk en uniek. Het kan een scherpzinnige zin zijn, een foto, een video: wat je maar wilt, zolang het origineel is, is het goed. Stuur de link naar je post vervolgens naar [email protected] (met als onderwerp: ‘Voorwaardelijke Liefde’) Dan selecteren wij de 50 leukste posts. De 50 winnaars hoeven dan alleen nog maar te wachten tot Thierry hun boek persoonlijk op de post doet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten