Opnieuw foto's van platte buik Sabia. Is ze echt wel zwanger?

Geen categorieokt 05 2015, 15:00
De ophef over de bijzonder platte buik van Sabia Engizek gaat maar niet weg. Nieuwe foto's zijn louter olie op het vuur.
Al geruime tijd ligt Sabia Engizek onder vuur. De voormalig geliefde van voetballers Khalid Boulahrouz en Rafael van der Vaart blijft in het oog van de pers, omdat ze naar verluid zwanger is van de laatstgenoemde. Maar niet voor het eerst worden daar vandaag grote vraagtekens bij geplaatst. Niet omdat men zich afvraagt hoe een beroemd stel dat uit elkaar is het nog ongeboren kind moet worden opgevoed, maar omdat men zich afvraagt of Sabia überhaupt wel zwanger is.
Vorige week werd Sabia al het middelpunt van de aandacht toen ze in een strakke jurk en duidelijk met een platte buik over de catwalk liep:
Gisteren verscheen Sabia Engizek – de ex van voetballers Khalid Boulahrouz en Rafael van der Vaart – als model op de rode loper, om een strakke zwarte jurk te showen.
Het bracht boze tongen weer in beweging. Die nemen Sabia al een tijdlang op de korrel, omdat ze vermoeden dat zij haar zwangerschap bij elkaar gelogen heeft.
Toen na de succesvolle modeshow echter bleek dat het geen eenmalige actie hoefde te zijn, en een contract kon sluiten met een huis modellenbureau, kwamen de twijfels weer terug. Sabia zette namelijk enkele kiekjes op Instagram. En ook die laten weer een bijzonder platte buik zien..
Volgens de Telegraaf heeft de ex-voetbalvrouw dit account dit weekend aangemaakt en zijn de plaatjes spiksplinternieuw. Op de kiekjes is te zien dat Sabia haar buik nog steeds hartstikke plat is.
Sabia Engizek is naar eigen zeggen vier maanden zwanger, maar er blijven maar boze tongen beweren dat ze dan toch echt al wel een babybuikje zou moeten hebben.
Eén ding is in ieder geval zeker: het laatste woord is nog niet gesproken over de al dan niet zwangere Sabia Engizek.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten