'Oprah for President' gekte gaat door: haar speech op Golden Globes Awards op Spotify gezet

'Oprah for President' gekte gaat door: haar speech op Golden Globes Awards op Spotify gezet

Oprah Winfrey heeft zich na haar speech op de Golden Globes Awards geliefd gemaakt bij heel veel mensen. In haar speech sprak ze over de #metoo kwestie in Hollywood en de positie van vrouwen in de maatschappij. Haar feministische uitspraken leidden tot een staande ovatie op het evenement.

Na haar speech gingen mensen inspelen op de eventuele politieke ambities van Oprah. In bijna elke talkshow werd er gepraat over haar mogelijke race naar het Witte Huis, in 2021. Natuurlijk gaat ze dan voor de Democraten, want ze zal het dan moeten opnemen tegen Donald Trump.

Beide tv-sterren, beide eigenaren van grote bedrijven, beide rijk. Waar de politieke voorstanders van de Democraten eerst nog moord en brand schreeuwden vanwege de apolitieke achtergrond van Trump, juichen ze nu voor Oprah. Het leven loopt raar en vol tegenstrijdigheden. Helemaal niet erg natuurlijk, maar de hypocrisie moet wel aangewezen worden.

Nu heeft de Oprahgekte een nieuwe fae bereikt, want haar speech is op het muziekplatform Spotify gezet:

De veelbesproken en bewierookte speech van Oprah Winfrey tijdens de uitreiking van de Golden Globes staat op Spotify. De acht minuten durende toespraak is in zijn geheel toegevoegd onder de titel Oprah 75th Golden Globes Cecil B. DeMille Award Acceptance Speech.

Geen verantwoording, geen verklaring, geen reactie. Het lijkt er op dat Spotify financieel wil inspelen op de Oprahgekte. Daarnaast kan het ook een middel zijn om mensen inderdaad klaar te stomen voor een eventuele kandidaatschap van Oprah Winfrey. Laten we hopen van niet, want dan worden de verkiezingen al helemaal een comedyshow.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties