Oproerkraaiende hoofddoekenbrigade van DENK gaat los in Arnhem: "Ik stem DENK!"

Geen categoriefeb 26 2017, 17:00
Er werd niet alleen gemarcheerd door de straten van Rotterdam. Ook in Arnhem gingen DENK-fans en aspirant Kamerleden gisteren de straat op om de zaterdag van gewone mensen eens lekker te vergallen.
Het was gisteren raak in Rotterdam. Zoals wij eerder al berichtten marcheerden DENK-fans, onder leiding van sultan Tunahan Kuzu, daar gisteren door de straten terwijl ze "ik stem DENK" scandeerden. Dat soort dingen zijn wij in Nederland natuurlijk helemaal niet gewend. De enigen die dat doen zijn neo-nazi's.
Helaas was het niet alleen raak in Rotterdam. Ook in Arnhem verpestten de DENK-fanaten de zaterdag voor gewone burgers. In de video hieronder, die DENK heel trots op zijn eigen Facebookpagina zette, zie je hoe de hoofddoekenbrigade voor het centraal station staat en "Ik stem DENK!" scandeert. Met z'n allen, zoveel mogelijk lawaai makend.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2017/02/DENK-Ook-in-Arnhem-staan-wij-voor-een-eerlijk-en..._1875334819417969.mp4"][/video]
De vrouw die het woord voert (bijzonder plezant dat ze dat mag van DENK) legt uit dat ze DENK steunen omdat ze Nederland "eerlijk en rechtvaardig" willen maken.
Wacht eens even. Willen maken? Dat betekent dus dat Nederland nu oneerlijk en onrechtvaardig is? Als je dat vindt, waarom woon je er dan eigenlijk? Er is helemaal niemand die deze professionele zeurpieten dwingt om in Nederland te blijven. Sterker nog, als ik Jan met de Pet een beetje kan inschatten zal hij deze types liever kwijt dan rijk zijn.
Voel je vooral niet gedwongen om hier te blijven, mevrouw-met-de-hoofddoek en jongeren met de DENK-mutsen! Er vliegt elke dag een vliegtuig naar Turkije of Marokko. Koffer mee en klaar. Succes!
Overigens is het meest zorgwekkende van die hele DENK-beweging dat de partij ongelooflijk goed georganiseerd is, zeker voor een nieuwe partij. Dat komt natuurlijk doordat deze mensen in het verleden altijd actie voerden voor de PvdA. Zij deden het harde werk in de wijken waar immigranten woonden (en die vervolgens stug op de PvdA stemden). Ja, DENK is een nieuwe club, maar Kuzu en Öztürk hebben natuurlijk wel degelijk veel politieke ervaring -- en dat geldt ook voor de mensen met wie zij nu samen campagne voeren. Daardoor zijn ze actief in elke grote Nederlandse stad, hebben ze alle producten die ze zich maar kunnen wensen, en zullen ze op 15 maart vrijwel zeker 2 of 3 zetels binnenslepen. Doodeng, natuurlijk, maar het is niet anders.
Oh, en dan nog iets. Laten we vooral nooit vergeten dat DENK alleen maar bestaat dankzij de PvdA. Het zijn Samsom, Asscher, Cohen en Kok die deze mensen jarenlang geknuffeld hebben en ze bewust tegen de rest van de maatschappij hebben opgezet in een poging om daar electoraal een slaatje uit te slaan. Het is de schuld van de PvdA dat Kuzu en Öztürk in de Tweede Kamer zitten én dat ze nu populairder zijn dan ik zou willen onder met name jongere allochtone kiezers.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten