Opvolgers Eva Jinek bekendgemaakt: 'Weer één groot links feestje!'

Geen categoriedec 09 2019, 11:00
Daar waar Nederland nu al tijden naar smacht is dan eindelijk zo ver, we weten nu welke linkse zuurpruimen onze 'geliefde' Eva Jinek gaan overnemen. De NPO stelt uiteraard niet teleur! Van regen in de drup, van de linksigheid zijn we nog lang niet af. Geen objectief programma, nee gewoon lekker doorgaan zoals voorheen! Zo kennen we de NPO!
Vijf talkshowduo's zullen het stokje overnemen op NPO1 van Eva Jinek. Nu Jinek voor het grote geld vertrekt naar RTL moet de NPO dit mega verlies natuurlijk zien op te vangen. Ze kiezen voor een nieuwe formule, vijf diverse duo's zullen de rots in de branding van de NPO moeten vervangen. Bij WNL grapte Mark Koster er al over dat het 'één groot links feest' gaat worden, en helaas zal dat maar al te waar zijn.

De talkshowduo’s zijn Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven (beiden BNNVARA), Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand (beiden BNNVARA), Giovanca Ostiana (VPRO) en Tijs van den Brink (EO) en Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel (Omroep MAX).

Het laatste duo zal later bekend worden, wat tot nu toe duidelijk is is dat we geen nieuwe gezichten te zien krijgen. De NPO blijft voortborduren op haar eigen mensen, geen nieuwe aanwas voor de tv helaas dus.

"Het is echt het grote VARA viert feest verhaal. Ook de eindredacteur van deze shows wordt door de VARA aangesteld en Jeroen Pauw gaat het produceren”

Het gerucht gaat nog wel dat het laatste duo Jort Kelder en Fidan Ekiz zullen zijn, dat zou een verfrissend duo kunnen zijn voor de altijd zure talkshows van de NPO.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten