Oud-PvdA Kamerlid Mei Li Vos gaat los: 'Er moeten minder witte oude rechtse mannen in de politiek komen!'

Geen categorieapr 18 2017, 12:00
Het uitgesproken racisme van de PvdA in woord en beeld.
Na de verkiezingen van 15 maart kon PvdA'er Mei Li Vos op zoek naar een carriere buiten de politiek. Tot dat moment had ze jarenlang in de Tweede Kamer gezeten voor haar partij -- die, dat behoeft eigenlijk niet uitgelegd te worden, behoorlijk dol op haar is.
Helaas voor de PvdA blijkt Vos niet vies te zijn van wat discriminatie en racisme op zijn tijd. Zie wat ze onlangs op Twitter gooide:
https://twitter.com/meilivos/status/854042042577694720
Nou moet je je eens voorstellen hoe deze 'mevrouw' zou reageren als daar stond "minder zwarte vrouwen" in plaats van "minder witte oude rechts mannen." Ze zou he-le-maal losgaan. Sterker nog, degene die zoiets schreef zou vandaag nog een aangifte voor zijn kaken krijgen wegens racisme en discriminatie.
Het is dan ook volkomen terecht dat PVV-Kamerlid (en strateeg) Martin Bosma fel reageert op deze hatelijke tweet van Vos:
https://twitter.com/Martinbosma_pvv/status/854228685670494208
Inderdaad, waar blijven die bureaus? Waarom verklaren ze mensen die iets over 'minderheden' zeggen meteen de oorlog, maar zijn dit soort uitspraken wél acceptabel? Waarom mogen blanke mannen wel gediscrimineerd worden op hun etniciteit en oude blanke mannen ook nog eens op hun leeftijd? Beide vormen van discriminatie zijn in Nederland per wet verboden.
Door haar uitspraken bewijst Mei Li Vos maar weer dat de PvdA één grote racistische club is -- niet ten opzichte van allochtonen of andere zogenaamde minderheden (vrouwen zijn geen minderheid, maar we worden gedwongen om ze toch zo te noemen), maar ten opzichte van ons, blanke mannen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten