Pauw-gasten Groenhuijsen en Edens liegen en bedriegen: cijfers walrussen vallen niet door klimaatverandering maar door... jagende ijsberen

Geen categoriemei 02 2019, 12:00
En uh, zouden die ijsberen niet al lang uitgestorven moeten zijn volgens de klimaatradicalen?
Het was gisteravond even flink schrikken voor kijkers van het NPO-programma Pauw. Daar mochten Harm Edens en Charles Groenhuijsen namelijk komen vertellen dat er steeds minder walrussen zijn. Ja, walrussen. De oorzaak van hun vallende cijfers? Klimaatverandering.
Ja, ja, de opwarming van de aarde zou ervoor zorgen dat walrussen zo ongeveer aan het uitsterven zijn.
https://twitter.com/pauwnl/status/1123341474676895744
Klinkt allemaal hartstikke eng, maar er is een klein probleem voor de heren klimaat-extremisten. Zoals Anton van Weijen uitlegt is "dit verhaal allang weerlegd. Dit heeft niets met klimaatverandering te maken. De walrussen vallen omdat ze opgejaagd worden door waarschijnlijk ijsberen. Maar Harm Edens en Charles Groenhuijsen liegen gewoon door. En Pauw faciliteert."
https://twitter.com/PushingPenguin/status/1123361389383430144
Dit is hoe klimaatactivisten al jarenlang rollen. Feiten doen er niet toe. Alles dat gebeurt wordt gebruikt om hun propagandaverhaal te verspreiden en hele volksmassa's te indoctrineren.
Het is om kotsmisselijk van te worden -- zeker als je bedenkt dat dit ook nog eens met ons belastinggeld gebeurt op de NPO.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten