PVV-Kamerlid Martin Bosma veegt de vloer aan met BNNVARA: 'Ze vieren 1 mei door te pleiten voor megasalaris... Socialisme.'

PVV-Kamerlid Martin Bosma veegt de vloer aan met BNNVARA: 'Ze vieren 1 mei door te pleiten voor megasalaris... Socialisme.'

Geen categoriemei 02, 13:00
Inderdaad. Eigenlijk is salonsocialisme natuurlijk gewoon socialisme.
Zoals wij eerder vandaag berichtten pleit de mediadirecteur van BNNVara voor een uitzondering op de Balkenendenorm. Niet voor zichzelf, maar voor De Wereld Draait Door-presentator Matthijs van Nieuwkerk. Die zou anders kunnen "overstappen" naar een commerciële zender. Want, zo blijkt, ook voor salonsocialisten geld moet rollen.
Een grove schande natuurlijk, zeker als je bedenkt dat Van Nieuwkerk en die omroep waar hij voor werkt publiekelijk links tot op het bot zijn. Wij van rechts worden door die lui continu verketterd en weggezet als egoïstische kapitalisten. Walgelijke mensen. Maar wat blijkt? De grootste egoïsten werken bij de NPO zelf.
Maar wij van DDS zijn niet de enigen die hierover vallen. Zie hier een glasheldere tweet van PVV-Kamerlid Martin Bosma:
https://twitter.com/Martinbosma_pvv/status/1123842437116514309
"De Vara (Vereniging Arbeiders Radio-Amateurs) viert 1 mei, de Dag van de Arbeid, door te pleiten voor het megasalaris van een van haar werknemers," twittert Bosma. "Socialisme."
Dat laatste zegt natuurlijk alles... en hij heeft honderd procent gelijk. Ik noem dit soort tuig 'salonsocialisten' maar feitelijk zijn het gewone, ouderwetse socialisten. Zo rollen socialisten immers altijd. Ze hebben het over 'eerlijkheid' en 'herverdeling van de welvaart,' maar als ze aan de macht zijn verrijken ze zichzelf eerst en vooral.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten