PVV-Kamerlid Martin Bosma veegt de vloer aan met BNNVARA: 'Ze vieren 1 mei door te pleiten voor megasalaris... Socialisme.'

PVV-Kamerlid Martin Bosma veegt de vloer aan met BNNVARA: 'Ze vieren 1 mei door te pleiten voor megasalaris... Socialisme.'

Martin Bosma in de Tweede Kamer. © De Dagelijkse Standaard.

Inderdaad. Eigenlijk is salonsocialisme natuurlijk gewoon socialisme.

Zoals wij eerder vandaag berichtten pleit de mediadirecteur van BNNVara voor een uitzondering op de Balkenendenorm. Niet voor zichzelf, maar voor De Wereld Draait Door-presentator Matthijs van Nieuwkerk. Die zou anders kunnen "overstappen" naar een commerciële zender. Want, zo blijkt, ook voor salonsocialisten geld moet rollen.

Een grove schande natuurlijk, zeker als je bedenkt dat Van Nieuwkerk en die omroep waar hij voor werkt publiekelijk links tot op het bot zijn. Wij van rechts worden door die lui continu verketterd en weggezet als egoïstische kapitalisten. Walgelijke mensen. Maar wat blijkt? De grootste egoïsten werken bij de NPO zelf.

Maar wij van DDS zijn niet de enigen die hierover vallen. Zie hier een glasheldere tweet van PVV-Kamerlid Martin Bosma:

"De Vara (Vereniging Arbeiders Radio-Amateurs) viert 1 mei, de Dag van de Arbeid, door te pleiten voor het megasalaris van een van haar werknemers," twittert Bosma. "Socialisme."

Dat laatste zegt natuurlijk alles... en hij heeft honderd procent gelijk. Ik noem dit soort tuig 'salonsocialisten' maar feitelijk zijn het gewone, ouderwetse socialisten. Zo rollen socialisten immers altijd. Ze hebben het over 'eerlijkheid' en 'herverdeling van de welvaart,' maar als ze aan de macht zijn verrijken ze zichzelf eerst en vooral.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties