Pedoclub Martijn blijft verboden, en terecht

Geen categoriefeb 02 2015, 19:00
Het verbod op de Nederlandse pedomaffia blijft overeind.
Dit vind ik nou mooi nieuws om de week mee te beginnen: pedoclub Martijn komt nooit meer terug. De vereniging is definitief verboden. Martijn probeerde nog bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens te klagen over het verbod, maar het Hof heeft die klacht naast zich neergelegd. Om een technische reden, dat wel, maar dat doet er verder niet toe:
Volgens het hof in Straatsburg was het onduidelijk of de persoon die advocaat Spong vroeg om de klacht in te dienen, namens de vereniging mocht spreken.
De zaak is daardoor uiteindelijk niet in behandeling genomen. Volgens het advocatenkantoor van Spong heeft het Europees Hof zich formalistisch opgesteld. "Het hof zegt eigenlijk dat een verboden vereniging niet vertegenwoordigd kan worden", zegt advocaat Sidney Smeets.
De pedo's kunnen niet nog een keer gaan klagen. Ze hebben één kans gehad, en dat is verkeerd afgelopen voor de vereniging. Wat opvalt aan dit nieuws, is dat het advocatenkantoor van Spong aan het raaskallen is geslagen na het verlies. Ik citeer Smeets, die voor Spong werkt:
"We hebben de afgelopen weken gezien in Europa dat mensen worden vermoord om hun meningen en in een weerbare samenlevingen horen ook impopulaire meningen vertegenwoordigd te kunnen worden. Het Europees Hof kreeg nu de ideale kans om daar wat van te vinden."
De vergelijking met de aanslagen in Parijs slaat de plank volkomen mis. In Parijs zijn doden gevallen door radicale moslims die hun profeet kwamen wreken voor cartoons van Mohammed. Ja, het was ook een aanslag op de vrijheid van meningsuiting. Een verbod op pedoclub Martijn is echter helemaal geen aanval op de vrijheid van meningsuiting. Het heeft niets met elkaar te maken.
Waarom niet? Omdat Martijn bestond uit allerlei strafbare pedoseksuelen, die de rechten en vrijheden van kinderen inperkten. Niks "impopulaire meningen", niks vrijheid van meningsuiting. Dat het verbod op de Nederlandse pedomaffia overeind blijft, is juist een overwinning van de vrijheid. Van kinderen welteverstaan, en ja, die vrijheid gaat 100 procent boven de vrijheid van pedoseksuelen om kinderen te verkrachten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten