Peilingen: VVD op eenzame hoogte en Code Oranje staat op 1 zetel

Peilingen: VVD op eenzame hoogte en Code Oranje staat op 1 zetel

Peter Plasman en Richard de Mos, aspirant-Kamerleden namens Code Oranje. Bron: Kenneth Steffers

De nieuwe peilingen van Maurice de Hond zijn weer bekend! GroenLinks stijgt weer een zetel ten koste van de PvdA en de VVD wordt alsmaar groter. Ook ditmaal stijgt de partij van Rutte weer met twee zetels. De aspirant-Kamerpartij Code Oranje van Richard de Mos staat nu virtueel op één zetel!

Het vertrouwen in Rutte blijft groot, de VVD stijgt deze week in de peilingen van De Hond met twee zetels, dit gaat ten koste van Forum voor Democratie die twee zetels verliezen. Ondertussen blijft het bij de twee grootste linkse partijen spannend, zij blijven week in, week uit elkaar in de nek ademen. Dan stijgt GroenLinks weer wat, dan stijgt de PvdA weer wat. Ondertussen weet geen enkele linkse partij zich op te werken als echt alternatief voor het premierschap. Want Wilders blijft vrij makkelijk de nummer twee van Nederland in de peilingen.

Peilingen: VVD op eenzame hoogte en Code Oranje staat op 1 zetel

De VVD stijgt deze week weer met twee zetels, mogelijk is dit te danken aan het nieuws dat Rutte opnieuw lijsttrekker wordt van de VVD. Ondanks de vele kritiek op Rutte vanuit de media blijft hij vrij populair onder de kiezers. Dit komt omdat een goed alternatief voor Rutte ontbreekt in Nederland. Veel mensen vinden Wilders vaak te extreem, en de linkse opponenten zijn ook niet al te populair, en weten zich vaak niet goed genoeg te onderscheiden van elkaar.

Ondertussen weet Code Oranje met onder andere De Mos, Plasman en sinds deze week Tanya Hoogwerf steeds meer media-aandacht te generen. En dat doen ze met succes, want virtueel is de eerste zetel al binnen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties