Peter R. de Vries: 'aanslagpleger Utrecht, Gökmen Tanis, radicaliseerde in gevangenis!'

Geen categorieapr 05 2019, 16:00
Gökmen Tanis, de aanslagpleger in Utrecht, heeft voorafgaand aan zijn daad een gevangenisbewaarder mishandeld! Volgens 'een zeer betrouwbare bron' van Peter R. de Vries zou hij tevens zijn geradicaliseerd in die gevangenis. Via The Post Online.
Vlak voor zijn vrijlating raakte hij slaags met een gevangenisbewaarder. Als straf werd hij hiervoor in de isoleercel gezet. Hier werd geen aangifte van gedaan of een melding van gemaakt. Wel waren er vier gedetineerden die apart van elkaar melding maakten van het feit dat Gökmen radicaliseerde en 'verontrustende uitspraken' deed. Tijdens zijn tijd in de isoleercel werd hij op vrije voeten gesteld, de rest is geschiedenis...
Geert Wilders grijpt dit moment aan om z'n pijlen te richten op Justitieminister Ferdinand Grapperhaus en eist zijn vertrek. Als dit inderdaad waar blijkt te zijn heeft Wilders natuurlijk groot gelijk. Het is van de zotten dat iemand die zich zo ernstig heeft misdragen en daardoor in de isoleercel komt, alsnog vrij wordt gelaten!
De Vries peutert ook lekker verder in deze etterende wond omdat het ministerie noch de gevangenis in Lelystad, geen enkel commentaar geven. Een ietwat flauw trucje, dat wel, maar volledig terecht wanneer hij vraagt: "Als het niet waar is kan men dat toch gewoon zeggen?"
De Vries zal de claim op den duur wel hard moeten kunnen maken, want het ministerie van Justitie en Veiligheid draait momenteel overuren en Grapperhaus zal er wel weer alles aan doen om te wachten op het onderzoek en in de tussentijd zo vaag mogelijke antwoorden te geven, in de hoop dat dit overwaait!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten