Politie geeft beelden vrij van granaat gooier Amsterdam

Politie geeft beelden vrij van granaat gooier Amsterdam

Echt een verrassing kan het inmiddels niet meer zijn, maar toch fijn om er even een beeld bij te hebben! De politie heeft bewakingsbeelden vrijgegeven van de verdachten omtrent de granaatincidenten in Zuidoost en Diemen. Via Het Parool.

In de nacht van 5 op 6 juni vond iemand het nodig om een putdeksel door een winkelruit te smijten. Toen de schade gering bleef gooide hij er maar een handgranaat achteraan, half werk houdt hij niet zo van!

Op 29 juni, 's nachts, moest een woning aan de Trekschuit het ontgelden. Geen putdeksels dit keer maar gewoon bestoken met een vuurwapen en wederom een granaat. Deze ging echter niet af. Het gebrek aan schade werd echter enigszins gecompenseerd door een scooter in de hens te zetten, óók leuk!

De verdachte is een lichtgetinte twintiger met donker haar en een baardje. Gelukkig gaf de politie beelden vrij want zo'n signalement an sich is natuurlijk niet voldoende in een stad als Amsterdam. Kent u deze man of heeft u tips die voor de politie van belang kunnen zijn? Laat het ze weten. Of u een discriminerende racist en een islamhatende xenofoob bent zien we tegen die tijd wel weer. De man is nogal makkelijk in het gebruiken van zijn handgranaten dus hij heeft er vast nog wel meer. Naar alle waarschijnlijkheid heeft hij ook een paar connecties met de onderwereld want handgranaten lagen vóór 2018 nou niet echt voor het oprapen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer