Politie jaagt op koelbloedige moordenaar die Almeerse kat vanuit het niets doodschiet

Politie jaagt op koelbloedige moordenaar die Almeerse kat vanuit het niets doodschiet

De doodgeschoten kat in betere tijden. Bron: Politie Almere / Facebook.

De Politie in Almere is op zoek naar een onbekende schutter die zonder aanleiding op vrijdag 7 mei een kat heeft doodgeschoten.

De politie roept via hun social media-kanalen de hulp in van internetgebruikers, omdat nog altijd geen dader opgepakt is voor de moord op de rode kat.

De Flevolandse wetsdienders schrijven: "Wij hebben videobeelden ontvangen die wij in kader van het onderzoek niet kunnen delen. Op de beelden is zichtbaar dat de kat vanuit het niets word beschoten. De kat raakt verlamd en overlijdt korte tijd daarna."

Wie mogelijk camerabeelden bezit waarop te zien is hoe het huisdier van het leven beroofd wordt, wordt verzocht de beelden te delen met de politie.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer