snapshot1

Prachtig! Uitzinnige vrouwen verbranden hun boerka, nu ze bevrijd zijn van de tirannie van ISIS!

Geen categorieaug 06 2016, 11:00
Nu ISIS langzaamaan steeds meer terrein prijs moet geven aan de Koerden en Assads leger, worden steeds meer vrouwen bevrijd van het onderdrukkende regime dat hen dwong tot het kleden als levende tenten. Daar komt nu een einde aan!
Een geweldige video uit de Syrische plaats Manbij is opgedoken die je echt even moet kijken. Ondanks werd ISIS verdreven uit deze stad, en daar kan eigenlijk - op gestoorde islamisten na - iedereen wel gelukkig mee zijn.
Niet in de laatste plaats natuurlijk vrouwen, die worden gedwongen om allesbedekkende en volledig zwarte boerka's te dragen. Vrouwen die zich niet aan die ultra-strikte code houden, worden ter dood veroordeeld. Nu ISIS zélf het loodje gelegd heeft in deze plaatsen zijn de vrouwen weer vrij, en dat moment gingen ze ook zeker vieren.
Hoe, vraag je wellicht? Nou, eenvoudig: door de katoenen ketenen af te werpen en deze gewoon in de fik te steken. Brand, boerka, brand! Weg met deze onderdrukkende en mensonterende gewaden!
Uitzinnige vrouwen in de video zingen en klappen van vreugde. Eentje roept er: "Verdom deze belachelijke uitvinding die ze ons hebben laten dragen. We zijn mensen, en we hebben onze vrijheid!"
Waarvan akte, natuurlijk, waarvan akte. Het is één ding als je jezelf in zo'n onmogelijk kledingstuk wikkelt omdat je nog islamitischer wil zijn dan Mohammed zelf, maar anderen dwingen om zo'n apparaat op te doen is gewoonweg barbaars. Gun anderen gewoon de vrijheid te dragen wat ze zelf willen.
Ik roep het dus nogmaals: brand, boerka, brand!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten