Prem Radhakishun gaat los: "Sylvana Simons is een on-Nederlandse, mislukte negerin!"

Geen categoriemrt 06 2017, 19:00
Prem Radhakishun heeft vannacht keihard uitgehaald naar Nederlandhater Sylvana Simons. Hij noemde de professionele racismeroeper onder meer een "mislukte negerin" die etniciteit misbruikt om stemmen te werven.
Ook mede-oprichter van de partij Ian van der Kooye en uitgever van Sylvana's boek Kees de Bakker (uitgeverij Conserve) moesten het ontgelden, aldus Fok.nl.
Prems uitspraken liegen er niet om. Hij begon zijn rant door een email voor te lezen die hij onlangs ontving van de uitgever van Sylvana's nieuwe boek, "Een nieuwe politiek van gelijkwaardigheid". In die email wordt Prem verteld dat het voor hem "als bekende Surinamer" waarschijnlijk interessant is om dit boek te bespreken. Daarnaast wordt hij opgeroepen om Sylvana publiekelijk te steunen omdat ze "zo belachelijk is gemaakt door PowNed."
Met andere woorden, de uitgever van het boek en Sylvana zelf hoopten Prem voor hun karretje te spannen. Hij is zwart en dus moet hij Sylvana wel steunen. We weten immers allemaal dat we onze huidskleur zijn en dat onze etniciteit onze stem bepaalt.
Toch?
Nou, Prem denkt daar héél anders over.
"Sylvana is niet belachelijk gemaakt door PowNed, integendeel. Het gedrag van haar, haar partijgenoten en anderen is schandalig en in strijd met de kernwaarden van ons land," begon Prem. "Ze hebben zich laten kennen als kleinzielige, on-Nederlandse, ondemocratische, intolerante bullebakken die met fysiek geweld onwelgevallige media willen snoeren." Oh ja, en Prem houdt juist van PowNed: "PowNed is een belangrijke exponent van de Nederlandse identiteit. Wij Nederlanders zijn trots op deze omroep."
Dat laat aan duidelijkheid natuurlijk niets te wensen over, maar Prem was nog lang niet klaar.

"Ik vind het hoogst onbeschoft en zelfs minachtend om mij aan te schrijven als bekende Surinamer. Ik ben Nederlander. Wie bent u om mijn nationaliteit te ontkennen? Uw kennelijke gedachte dat de gemeenschappelijke geboorteplaats een reden moet zijn om op iemand te stemmen, getuigt van een achterlijkheid die je aantreft in het Tora Bora-gebergte. Gemeenschappelijke afkomst is voor kennelijk onderontwikkelde figuren als u de reden om op een persoon of partij te stemmen. Gemeenschappelijke toekomst is het criterium voor echte Nederlanders die met elkaar verder willen."

Vervolgens legde hij uit aan zijn gasten:

"Waarom ik zo kwaad word, is dat mensen denken dat ze stemmen moeten trekken op basis van etniciteit of religie en niet op ideeën. Ideeën doen er toe, maar dit soort mislukte misbaksels als uitgeverij Conserve en Artikel 1 en die racistische negers denken dat alleen je ras er toe doet. Dus Sylvana Simons is een mislukte negerin met Ian van der Kooye de mislukte neger."

Speel de video (audio eigenlijk) hierboven even af. De passie waarmee Prem spreekt maakt namelijk duidelijk dat hij echt woedend is dat hij op zo'n manier behandeld wordt door Artikel 1. Het is werkelijk een genot om naar te luisteren. Go Prem, go!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten