PvdA-Statenlid opgestapt na belachelijke tweet die PVV met nazi's vergeleek

Geen categorienov 14 2018, 15:00
Altijd heerlijk, van die PvdA-regenten die lukraak met nazi verwijten lopen rondstrooien en dan een enorme backlash veroorzaken. Dat gebeurde bij René van der Goot uit Groningen, die de PVV in verband bracht met miljoenen slachtoffers uit de Tweede Wereldoorlog. Dat meldt De Telegraaf.
[embed]https://twitter.com/Visvliet/status/1061661881474129922[/embed]
Een 'Twitter-fittie' heeft de man de kop gekost. In een discussie op het social-media platform slingerde Van der Goot ineens een zogeheten Godwin de ether in. Een briljante tactiek die lange tijd heeft gewerkt om mensen de mond te snoeren, maar behoorlijk aan kracht heeft ingeboet. Terecht dus dat de man dit niet langer en pijnlijke wilde maken dan nodig is en snel is vertrokken.
PVV-fractievoorzitter Ton van Kesteren in de Provinciale Staten reageerde met 'terecht' op het besluit van Van der Goot om te vertrekken. Hij is van mening dat negatieve berichten vanuit de PVV als een veel groter schandaal worden gezien dan bij een partij als de PvdA. Van der Goot en de PvdA zouden volgens hem geluk hebben dat de mainstreammedia met twee maten meet.
Mooi dus dat wij even bij kunnen dragen aan het afbreken van die scheve verhoudingen! Dat kinderachtige gedoe om de PVV met nazi's of fascisme te vergelijken verliest steeds meer zijn kracht maar zal heus nog wel een paar 'slachtoffers' als Van der Goot eisen voordat het helemaal is afgelopen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten