PvdA wil IS-kinderen terughalen, 'België doet het ook!'

PvdA wil IS-kinderen terughalen, 'België doet het ook!'

Ja hoor, de kerst is nog maar net voorbij maar de PvdA weet alsnog door te slaan in de kerstgedachte: ze willen IS-kinderen terughalen naar Nederland naar aanleiding van rechterlijke uitspraken in België! Via The Post Online.

Het deugnamische duo Lilianne Ploumen en Attje Kuiken vinden het absoluut niet kunnen en héél erg zielig dat IS-kinderen door de schuld van hun ouders in die belabberde situatie terecht zijn gekomen.

In België is het nu dus zo dat de rechter een aantal keer heeft besloten om de overheid, onder dwang van een boete, te verplichten om IS-kinderen en -bruiden terug te halen naar België. 'Potverdrie, da's een goed idee!' dachten Ploumen en Kuiken tegelijk! De AIVD waarschuwde weliswaar dat ook IS-kinderen een behoorlijk gevaar voor de Nederlandse samenleving kunnen vormen, maar fuck that, ze staan op winst in de peilingen en deugen is belangrijker dan luisteren naar het volk die je zegt te vertegenwoordigen!

Stef Blok krijgt een lading Kamervragen over zich heen waarin hij lekker mag gaan kijken of de Belgische rechtspraak ook consequenties voor Nederland kan hebben en daarna kan het hele feest beginnen! Precies wat we nodig hebben in dit land, nog meer van die 'kinderen met een migratieachtergrond en een getraumatiseerd verleden door een niet-met -Nederlandse-waarden-compatibele ideologische overtuiging.' De PvdA had zich inderdaad beter op kunnen heffen na die nederlaag van de laatste verkiezingen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties