PVV-Kamerlid Martin Bosma haalt uit naar Femke Halsema: 'Symbolen van onze geschiedenis worden stuk voor stuk gesloopt!'

Geen categorieapr 11 2019, 10:00
"Van Zwarte Piet tot VOC."
Roderick Veelo heeft een heel heldere column geschreven voor RTL Z over het nieuws dat het VOC Café in Amsterdam zijn naam verandert vanwege dreigementen van extreemlinkse tokkies. Dat gedreig begon anderhalf jaar geleden. De reden? Extreemlinks vond de naam niet kunnen. De VOC zou "gewelddadig en oorlogszuchtig" zijn geweest, en elke positie verwijzing naar de VOC zou schandelijk zijn. En niet slechts "schandelijk," maar zelfs een reden voor geweld (apart he: links beweert dus dat de VOC gewelddadig was... en dreigt vervolgens zélf geweld te plegen tegen een ieder die daar anders over denkt. Ze zien de ironie niet eens).
Veelo schrijft:

Om anderen hun wil op te leggen gebruikt het gilde der onverdraagzamen de laffe maar effectieve methode van de intimidatie. In het geval van het VOC Café werd er via sociale media een campagne gestart om het café te mijden en was er een oproep slechte recensies te schrijven om de klandizie weg te jagen.

Daarbij valt het hem ook op dat de politie en het bestuur van "de lieve stad" zich blijkbaar totaal niet geroepen voelen om in te grijpen. Het VOC Café staat alleen. De gevestigde linkse macht ziet geen enkele reden om het café te beschermen en de tokkie-dreigers aan te pakken.
Die apathische houding van burgemeester Halsema en haar politievrienden wordt verklaard door PVV-Kamerlid Martin Bosma:
https://twitter.com/Martinbosma_pvv/status/1116226105659285504
"Zo worden de symbolen van onze geschiedenis stuk voor stuk gesloopt. Van Zwarte Piet tot VOC," aldus Bosma. En dan komt het: "De linkse bovenwereld (burgemeester Halsema) kijkt de andere kant op als de linkse onderwereld toeslaat. Hun doelen zijn hetzelfde."
Dat is het precies. Extreemlinkse tokkies en extreemlinkse elitisten hebben hetzelfde doel. En ja, de elitisten kijken maar wat graag de andere kant op als hun activistische geloofsbroeders "te ver" gaan. Dat negeren ze gewoon, want hé, uiteindelijk willen ze allemaal hetzelfde.
Ziek. Maar zo rolt links. Al jaren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten