Racismeroepende professioneel slachtoffer Tofik Dibi: rechts haat homo's!

Geen categoriejan 12 2017, 13:00
Ah Tofik Dibi heeft weer eens een nieuwe aanklacht tegen rechts: we zouden namelijk ongelooflijk homofoob zijn.
De hofnar van politiekcorrect Nederland heeft weer eens iets te zeuren. Volgens Tofik Dibi gebruikt rechts homo's namelijk alleen maar om een vuist te maken tegen de radicale islam (sorry: tegen de islam in het algemeen, we haten alle moslims immers volgens Tofik), terwijl rechts ondertussen juist een enorme hekel heeft aan alles dat ook maar een beetje te maken heeft met homoseksualiteit.
Dat doet Tofik, om wie we altijd moeten lachen, door de volgende tweet (van een volstrekte nobody) te retweetten:
Gekker dan dit wordt het natuurlijk niet. Ten eerste is deze cartoon helemaal nergens op gebaseerd. Kan iemand mij een voorbeeld geven van een rechtse website, om maar iets te noemen, waar gesteld wordt dat homo's best mogen bestaan zolang ze elkaar maar niet kussen? Kan iemand even rondkijken op GeenStijl of hier op De Dagelijkse Standaard? Ik kan in ieder geval niets vinden.
Weet je hoe ze dat noemen, beste Tofik? Een drogreden. In dit specifieke geval een straw man. Dit betekent dat jezelf een verhaal verzint, en vervolgens net doet alsof het echt een argument is, terwijl niemand het ooit gebruikt heeft. Geen rechtse blogger, columnist of politicus die zoiets zegt of schrijft, maar Tofik en zijn vrienden doen net alsof het wél zo is. Vervolgens moeten wij het debat aangaan over een nepargument of, zo je wilt, fake news. Helaas Tofik, daar trappen wij van modern rechts niet in. Manipuleer een ander maar, wij zijn daar net iets te snugger én te direct voor.
En dan nog iets: zelfs als wij van rechts dit wél zeiden was het nog steeds geen goed argument om je tegen onze strijd tegen de Radicale Islam te verzetten. In Saoedi-Arabië en Iran worden homoseksuelen namelijk vermoord. Er is nogal een significant verschil tussen "ik zie ze liever niet publiekelijk kiezen" en "gooi ze van het hoogste gebouw in de stad!" Je moet werkelijk volstrekt van het padje zijn om dat niet te begrijpen.
Is Tofik zo werkelijk zo onnozel of doet hij alleen maar alsof in een poging om rechts in een kwaad daglicht te stellen? Wie het weet mag het zeggen. Gaan wij weer over op de orde van de dag, wat eerst en vooral inhoudt dat we deze gek maar weer gaan negeren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten