Den Haag 9 april 2021 gesprek informateur 20

Radicaal-links Extinction Rebellion bezet kantoor pensioenfonds: 'Er is geen tijd meer!'

Geen categoriejul 05 2021, 12:00
Het radicaal-linkse milieugestoorde Extinction Rebellion heeft vandaag weer eens een "protestactie" uitgevoerd. De doorgeslagen klimaatwappies hebben de lobby van een kantoor van pensioenfonds ABP op de Amsterdamse Zuidas bezet. De reden? ABP investeert in "fossiele brandstoffen." En dat mag niet. Want stikstof.
Het is ongelooflijk, maar volgens de NOS zitten er onder de actievoerders "leraren en ambtenaren, die onder het onderwijs- en overheidspensioenfonds ABP vallen. In een persbericht zeggen ze dat ze de lobby van de Symphonytoren aan het Gustaf Mahlerplein in Amsterdam blijven bezetten tot hun eis is ingewilligd."
Want, stellen de extremistische malloten, "er is geen tijd meer."
De gekkies hebben zelfs tenten en andersoortige slaapspullen meegenomen naar het kantoor. Dit omdat ze er mogelijk een nacht blijven - of meerdere.
Gek he? Coronabeleid-demonstranten worden in no time weggeschopt - letterlijk - van het plein waar ze demonstreren, maar dit soort extreemlinkse activisten denken dat ze rustig een nachtje kunnen overnachten in een kantoor dat ze illegaal bezetten.
Een woordvoerder van de Symphony Toren heeft laten weten dat als de linkse mafketels niet heel snel gaan, de politie toch echt gebeld gaat worden. Maar ja, daar hebben de "actievoerders" / groene terroristen ook al rekening mee gehouden.
"De wereld bevindt zich in een klimaatnoodtoestand," overdrijven ze schromelijk. "We zijn het aan onszelf en alle komende generaties verplicht om er niet een beetje, maar alles aan te doen dat de wereld leefbaar blijft. Daarvoor offeren we met liefde onze vrijheid op, voor zolang als het nodig is."
Want ja, dit soort types vindt natuurlijk altijd dat zij recht hebben op de wet met voeten te treden, en zelfs om andermans bezittingen te vandaliseren. Alles in naam van Het Goede, natuurlijk.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Kan deze groep niet gelabeld worden als een terroristische organisatie?
Goed nieuws! Team Trump heeft een nieuwe sociale media-platform online gezet. Het heet GETTR! En je kunt al meteen lid worden en meedoen in deze voor rechtse mensen veilige omgeving. Volg me daar dus, en laten we het gesprek met elkaar aangaan, de hele dag door!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten