Radicaal Democratisch Congreslid Ilhan Omar: 'Amerikanen moeten vrees hebben voor witte mannen, niet voor jihadisten'

Geen categoriejul 25 2019, 12:30
Deze vrouw is echt knettergek.
Een video is komen boven drijven van Ilhan Omar, één van de vier radicaal-linkse Democratische Congresvrouwen die onlangs te horen kregen van President Trump dat, als ze het niet naar hun zin hadden in Amerika, het hen vrij stond te vertrekken naar hun land van herkomst. In het geval van Omar betekent dit: Somalië.
De video is van een interview dat in 2018 werd afgenomen met Omar. Daarin zegt ze onder meer dat Amerikanen "meer angst moeten hebben voor witte mannen dan voor jihadistisch terrorisme."
"Ik zou zeggen dat ons land meer angst moet hebben voor witte mannen omdat zij voor meer doden zorgen in dit land. En dus als angst de drijfveer was om Amerika te beschermen, om Amerikanen in dit land te beschermen, dan zouden we de radicalisering van witte mannen moeten profileren, monitoren, en beleid moeten ontwikkelingen om dat te bestrijden," aldus Omar.
Nee, dat is geen grap. Mevrouw kreeg dat écht haar strot uit:
In het gesprek zegt ze dat "niemand die uit één van de landen komt die op de banlijst van Trump staan ook ooit maar iets van een bedreiging is geweest voor Amerika." Dat is overigens een leugen -- er zijn aanslagen voorkomen waarbij dat soort volk wel degelijk betrokken was. Daar komt bij dat mensen uit die landen aanslagen hebben gepleegd in andere landen. Dus de opmerking slaat helemaal nergens op.
Maar, gaat ze verder, "we weten dat het voor hem [Trump] en zijn achterban een politiek spel is. Ze gebruiken onze gemeenschap en mensen die eruit zien als ik" om mee te onderhandelen.
Ook zei Omar in het interview dat het "buiten kijf staat dat Trump een racist is."
Maar deze vrouw, die dus beweert dat Amerikanen bang moeten zijn voor "witte mannen" en niet voor radicaal-islamistische terroristen, en die de Amerikaanse president ervan beschuldigt een racist te zijn, wordt door de linkse media op de één of andere manier toch als een respectabel figuur behandeld.
Het is walgelijk, en het bewijst maar weer eens dat de mainstream media ziek tot op het bot zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten