Ranzig DENK komt met 'gratis app' voor racisme roepende achterban

Geen categoriejan 03 2017, 10:30
Oh wat leuk! Bij DENK zijn ze erin geslaagd om een app te maken! En ja, ze willen graag dat zoveel mogelijk allochtonen mensen de app downloaden.
Bij DENK kan het geld blijkbaar niet op. De partij van, voor en door professionele racismeroepers laat namelijk weten op Facebook dat ze nu hun eigen app hebben. Jawel, alle professionele racismeroepers die ons land arm is kunnen vanaf vandaag de officiële DENK-app downloaden en op hun telefoon zetten. Leuk he?
Jawel, zegt de narrator, met de "handige" DENK-app heb je alle informatie over de partij -- van het verkiezingsprogramma tot video's -- "onder één handbereik!" Normaal gesproken zou ik ze uitleggen dat het gewoon "binnen handbereik" is in het Nederlands, maar ja, zo'n taalles is aan deze figuren natuurlijk niet besteed. We zullen maar doen alsof er niets aan de hand is. Voor je het weet worden we weer weggezet als 'vuile racisten!'
We zijn er klaar mee. DENK wordt steeds groter én gekker. Tunahan Kuzu ziet zichzelf werkelijk als de grote redder van allochtoon Nederland. Nog even en hij kondigt een eigen tv- en radiozender aan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten