Rechtse talkshow doet het GOED: Jensen verslaat linkse nepjournalist Huys

Rechtse talkshow doet het GOED: Jensen verslaat linkse nepjournalist Huys

HAHAHAHA.

Het meest bizarre hieraan is niet dat Jensen Huys aan het verslaan is. Dat had ik RTL van tevoren wel kunnen vertellen. Nee, het gekke is dat RTL dit zélf niet had zien aankomen. De zender was er blijkbaar van overtuigd dat de kijker maar wat graag zat te wachten op een linkse presentator op een commerciële zender, terwijl er daar al genoeg van rondlopen bij de publieken.

De door veel media zo verguisde Robert Jensen trok dinsdagavond op RTL5 (notabene) 283.000 kijkers. Twan boeide slechts 265.000 mensen, aldus de stichting Kijkonderzoek.

Jensen valt vooral op door zijn onconventionele gasten. Bij hem zaten in korte tijd Geert Wilders, Thierry Baudet en Hiddema aan tafel. Ook had hij een paar keer flink woorden met Peter R. de Vries die duidelijk maakte dat hij Robert niet kritisch genoeg vindt richting ’rechtse’ politici.

Natuurlijk doet Jensen het beter dan Huys! Dat is totaal niet verrassend. De kijker ziet al genoeg (meer dan genoeg zelfs!) linkse betweters bij de NPO. Als we inschakelen op een commerciële zender willen we graag mensen horen en zien die over iets van gezond verstand beschikken. Jensen past wel in dat plaatje, Huys niet.

Helaas wordt RTL net als de NPO tegenwoordig eerst en vooral bevolkt door linkse managers die dat niet door hebben... en vervolgens bakken met geld over de kling jagen om linkse NPO-journalisten aan te nemen.

Nou ja. Met een beetje mazzel blijft Jensen scoren en leert RTL dan eindelijk dat rechtse talkshows potentie hebben. Linkse talkshows niet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer