Rijdend Nederland opgelet: DENK maakt nu ook de weg onveilig met foeilelijk busje

Rijdend Nederland opgelet: DENK maakt nu ook de weg onveilig met foeilelijk busje

Niet alleen het Nederlandse parlement is er niet fijner op geworden met de aanwezigheid van de DENK-heren: ook op onze mooie wegen zal het vanaf nu afzien zijn.

Het is weer eens lachen geblazen met de heren van DENK, die dag op dag hun best doen om zieltjes te winnen voor hun 'Turkey first, Netherlands second'-partij. In aanloop naar de verkiezingen van 15 maart probeert natuurlijk elke partij de aandacht te krijgen die ze zogenaamd zouden verdienen, en DENK heeft daar nu wel weer een lachwekkende methode bij: een busje met groot de hoofden van Kuzu, Öztürk, Azarkan en andere partijgenoten erop. En niet zomaar een busje, maar een afgetrapte Citroën HY uit 1980 waarvan zelfs supporters van de partij zich afvragen waar ze die nou weer vandaan hebben:

DENKBusje_3

DENKBusje_4

Maar goed, dat arme busje kan er natuurlijk ook weinig aan doen dat het op de kop is getikt door deze verdeel-en-heersers, dus daar zullen we verder niet flauw over gaan doen. Nouja, behalve dan over hoe blij dit duo wel niet is met hun "NIEUWSTE AANWINST!!!!!":

En voor wie geheel begrijpelijk geen zin heeft om dat hele filmpje aan te horen: het plan is dus om door heel Nederland te gaan touren en op 'markten' met mensen in gesprek te gaan en ze een fijne kopje Turkse thee aan te bieden. Nouja, door heel Nederland? Dat is nog maar de vraag, want doordat dit campagnebusje nét geen 40 jaar jaar oud is maar wel van voor 1992 is, mag het ding in principe milieuzones zoals die van Rotterdam niet in, en laat dat nou toevallig net een plek zijn met veel potentiële DENK-stemmers. Hè, wat zou dat toch jammer zijn!

Hoe dan ook, weet dat je tussen nu en 15 maart een busje op de weg kunt tegenkomen met de hoofden van de DENK-opperhoofden erop, en probeer niet al te erg te schrikken, hoe foeilelijk ze dat ding ook hebben gemaakt.

En voor nu, zoals Azarkan zelf zou zeggen: tuuttuut!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties