Robert Jensen haalt hard uit naar Mark Rutte wegens Rusland-gezeur: 'Een hoax! Deep state nonsense!'

Geen categoriemei 23 2019, 10:00
Is Rusland de grote vijand?
Tijdens het debat in de Rode Hoed gisteravond trok premier Rutte flink van leer over Het Grote Gevaar van Rusland onder Vladimir Poetin. Volgens de VVD'er zou FVD-leider Thierry Baudet een "Ruslandknuffelaar" zijn. Dit terwijl Rusland levensgevaarlijk is en ons allemaal hartstikke kapot wil maken.
Dit soort aanvallen van Rutte op Baudet waren tegen het zere been van Robert Jensen. Op Twitter haalde hij dan ook hard uit naar de premier en diens Rusland-gebash.
https://twitter.com/robertjensen/status/1131309668154978304
"Pffffff...Russia, Russia, Russia! Ben het zooooooooo zat!" aldus een duidelijk boze Jensen. "Een hoax!! Was in USA zo en nu brengt Rutte het hier naar toe.... Laten we het over China hebben!"
Want, tja, er is inderdaad best het één en ander te zeggen voor de stelling dat China de grote tegenstander van het moment is. Gek genoeg hoor je Rutte daar dan weer niet over.
En Jensen was nog niet klaar:
https://twitter.com/robertjensen/status/1131310447901196288
"'Rusland dreiging' nonsense!" gaat hij verder. "Werkte niet in USA, niet in UK, hier ook niet! Kiezers zijn wakker. Deep state nonsense...."
Hoewel uit peilingen blijkt dat de Nederlandse kiezer bepaald niet pro-Rusland of pro-Poetin is heeft Jensen natuurlijk honderd procent gelijk dat de manier waarop Rutte en co. hiermee omgaan a) nogal triest is en b) zo over the top is dat Jan met de Pet zijn schouders er ook over gaat ophalen. Nee, Poetin is bepaald geen vriendelijke man, en ja, Rusland is veel te actief in Oost-Europa, maar het is nou ook niet zo dat de man een nieuwe, Russische Hitler is ofzo.
Afijn, Jensen is dus helemaal klaar met de anti-Rusland retoriek van Rutte. En ja, een punt heeft hij zéker.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten