snapshot4

Robert Jensen veegt de vloer aan met GroenLinks-gekkie Femke Halsema: 'Fietsen moeten gelabeld worden en naar het concentratiekamp gestuurd worden'

Geen categoriefeb 21 2019, 8:00
Het is ongelooflijk wat Femke Halsema en co. Amsterdam aan doen.
De meest recente editie van Robert Jensens podcast is weer eens een pareltje. De podcast verscheen twee dagen geleden online, maar als je die nog niet geluisterd hebt... welnu, doe dat vandaag dan nog. De talkshowhost veegt namelijk op ongekend schitterende wijze de vloer aan met alles en iedereen dat politiekcorrect, activistisch links is. Van de media tot types als Femke Halsema.
Wat die laatste betreft pakt Jensen haar aan omdat mevrouw met het knettergekke plan is gekomen om iets te doen aan te lang geparkeerde fietsen. Wat? Ja, dat lees je goed: te lang geparkeerde fietsen. Mevrouw vindt dat er onderscheid gemaakt moet worden tussen actieve fietsen en inactieve fietsen die op 'fietsparkeerplaatsen' (allemachtig) staan. 'Passieve' fietsen moeten de stad uitgezet worden, en snel een beetje. Daarom krijgen geparkeerde fietsen een label. Handhavers (jawel) kunnen dan snel zien hoe lang een fiets geparkeerd staat. Na zes weken 'inactiviteit' moet de fiets een 'waarschuwingslabel' krijgen, en na nog eens zes weken wordt de fiets verwijderd. Of, zoals Jensen het stelt, naar het fietsenconcentratiekamp gestuurd.
Knet-ter-gek. Totaal geflipt. Je zou maar lekker een rondreis maken in Amerika, na drie maanden terugkomen... en weg is je fiets.
Vervolgens pakt Jensen het linkse mediakartel aan -- dat uitgesproken links is maar neutraal pretendeert te zijn -- én praat hij over de Amerikaanse Rusland-gekte met betrekking tot Donald Trump. Een onderzoekscommissie van het Amerikaanse Congres heeft namelijk geconcludeerd dat er geen enkel bewijs is voor de stelling dat Trump samengewerkt zou hebben met Rusland, maar vreemd genoeg hoor je de Nederlandse media daar geen moment over.
Heerlijk hoe Jensen dit doet. Meer, meer, meer!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten