Robert Oey - ja, die van Femke Halsema - weigert taakstraf uit te voeren!

Robert Oey - ja, die van Femke Halsema - weigert taakstraf uit te voeren!

Burgemeester Femke Halsema. Bron: DutchMen / Shutterstock.com.

Oei, die Oey toch. Zijn naam is al verguisd doordat hij een harteloze vader bleek. Nu weet hij weer het nieuws te halen - en daardoor zijn vrouw weer in een benarde positie te brengen. Oey is verzet zich tegen zijn opgelegde taakstraf. Dit hebben bronnen verteld en ook het OM in Haarlem bevestigt dit.

Zo blijft de soap doormodderen, wat uiteraard voor Halsema niet bepaald fijn is. Op de een of andere manier weet die Oey zich niet even normaal te gedragen. Omdat Oey in verzet is gegaan tegen zijn straf zal er binnenkort weer een openbare hoorzitting zijn. Wat betekent dat Oey de komende tijd nog veel meer negatieve aandacht over zijn gezin creëren.

„Het klopt dat de heer Oey in verzet is gegaan tegen die beslissing van de officier van justitie”

Halsema heeft zich in allerlei bochten moeten wringen om alles wat krom was, recht te praten. We wisten al dat haar man een totale kneus was, maar hij blijkt ook nog eens ontzettend dom te zijn. Waarschijnlijk voelt hij zich te goed voor deze taakstraf en weigert hij zijn handen vuil te maken.

Binnenkort horen we meer over de Oey-affaire, want het is nog lang niet afgelopen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties