RTL Nieuws journalist in de bocht. Tweet photoshop van Wilders en Le Pen: 'Make Europe Fascist Again'

RTL Nieuws journalist in de bocht. Tweet photoshop van Wilders en Le Pen: 'Make Europe Fascist Again'

Vervolgens laat hij weten dat RTL Nieuws daar natuurlijk helemaal 'niets' mee te maken heeft. Tuurlijk niet! Behalve dan dat ze zo'n man overduidelijk in dienst hebben genomen en daarmee stiekem al aangeven waar zij staan.

Ach. Tja. Zo rollen onze vrienden van het mediakartel nou eenmaal. Iemand heeft het lef om niet-politiekcorrect te zijn en om zich te verzetten tegen de multiculturele heilstaan en krijgt vervolgens dit soort vuilnis over zich uitgestort. Dat moeten we blijkbaar maar heel normaal vinden allemaal.

Voor het geval dat hij die tweet weghaalt hier een screenshot ervan:

Screen Shot 2017-01-22 at 22.00.45

"Europa, eindelijk verenigd!" en dan daaronder een foto van Marine Le Pen, Geert Wilders, Frauke Petry en hun vrienden met de tekst "Make Europa Fascist Again." Mooi gedaan hoor, echt heel creatief. Vooral ook leuk omdat we dit soort Godwins natuurlijk maar zelden voorbij zien komen. Ja, ja, echt heel innoverend allemaal.

Nadat deze RTL Nieuws-journalist in Parijs deze tweet online gooide werd hij meteen bekritiseerd door andere twitteraars. En wat deed meneer? Juist: hij maakte meteen een halve draai en kwam met het flauwekulexcuus dat het allemaal ironisch bedoeld was. Hij bedoelde er verder niets mee, echt niet!

Jammer genoeg voor meneer de 'neutrale journalist' (haha!) zijn andere twitteraars niet van plan om hem daarmee weg te laten komen.

Dit is dus precies waarom ik niet alleen tegen de NPO ageer, maar tegen het hele mediakartel. Ja, ook RTL Nieuws maakt daar tegenwoordig deel vanuit. De verschillen met de NOS zijn redelijk minimaal. Het gaat om nuanceverschillen -- details -- en dat is het dan wel.

Het is zorgwekkend, maar gelukkig zijn steeds meer Nederlanders scherp en oplettend en pakken ze dit soort 'journalisten' aan als ze over de schreef gaan. Nu moeten we er nog voor zorgen dat we al dit soort instanties de komende jaren kunnen vervangen met media die wél eerlijk zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties