snapshot8

Rutte lijdt aan verwarde-mannen-syndroom, noemt Keizer integer

Geen categorieapr 29 2017, 13:30
Wie de afgelopen dagen het nieuws ook maar een beetje heeft gevolgd weet inmiddels wie Henry Keizer is: de VVD-meneer die voor een prikje een bedrijf kocht met een veel hogere marktwaarde. Typisch weer iets voor de VVD, de ethisch gehandicapte partij die nu al twee keer vier en straks nog eens vier jaar Nederland plaagt met haar wanbeleid.
Henry Keizer kunnen we toevoegen aan de lange lijst met VVD'ers die over de schreef zijn gegaan, vaak op financieel gebied. Want daar zijn ze goed in bij de VVD: graaien. En alsof het gekonkel van de heer Keizer de VVD nog niet genoeg schade heeft toegebracht, doet Mark Rutte er nog een schepje bovenop, door Keizer de hand boven het hoofd te houden. De Telegraaf schrijft vandaag:

Volgens de demissionaire premier heeft Keizer „adequaat” gereageerd op berichten over een zakendeal van Keizer in 2012. „Hier is sprake van privéactiviteiten. Ze hebben niets met de VVD te maken. Er is ook geen sprake van enige vorm van strafrechtelijke vervolging.”

Privéactiviteiten. Daar hebben we al over kunnen lezen in de Volkskrant op 27 april. En natuurlijk is het ook "heel normaal" in dit "gave land" om de pers te weren van een persgesprek. Nee meneer Rutte, je bent niet integer als je dit soort dingen doet. En nee, het is al helemaal niet chic om Follow The Money, die puik onderzoek verrichtte, buiten te sluiten bij je persgesprek. Dat zijn toestanden die je niet mag verwachten in Nederland.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten