Sabia blijft strijdvaardig, maar haar ex Rafael van der Vaart zit op een absoluut dieptepunt

Geen categoriejan 14 2016, 17:00
Na zijn breuk met Christie Bokma voelt Rafael zich slechter dan ooit.
Met Sabia Engizek lijkt het eindelijk iets beter te gaan, maar met haar ex Rafael van der Vaart gaat het eigenlijk steeds slechter. De profvoetballer komt totaal niet uit de verf bij zijn huidige club, Real Betis. Rafael brengt wedstrijd na wedstrijd door op de bank, in plaats van op het veld. Vandaag vertelde hij in een openhartig gesprek met de Duitse krant Bild dat hij het eigenlijk niet meer ziet zitten:

"Ik moet toegeven dat ik het dieptepunt in mijn carrière heb bereikt. Ik wil spelen."

De voormalige speler van het Nederlands Elftal werd zelfs niet opgesteld in het bekerduel met Sevilla, dat eindigde in een 4-0 nederlaag. Als zout in de wonde kwam hij daar pas achter in de kleedkamer: er lag geen shirt met zijn naam. De nieuwe coach van Real Betis, Juan Merino, had Rafael niet eens even van tevoren ingelicht dat hij niet zou spelen. Een keiharde vernedering dus.
Op persoonlijk vlak gaat het ook niet super met Rafael: net voordat het jaar 2015 tot een einde kwam, kwam er ook een einde aan Rafaels relatie met de mooie Christie Bokma. Het leek juist zo goed te gaan tussen de twee, en de stoere Christie was voor Rafael een verademing na zijn relatie met de labiele Sabia.
Sabia is nu degene die het laatst lacht. Rafael maakte het uit met haar nadat de twee een felle ruzie hadden gehad over bij welke Rafael vorig jaar zou gaan spelen. Sabia wilde met Rafael naar Qatar, maar hij gaf de voorkeur aan Real Betis. Nu blijkt dat dat een catastrofale keuze is geweest. Op persoonlijk en sportief vlak gaat het met Rafael van der Vaart slecht. Het lijkt er niet op dat hij zijn contract bij Real Betis nog zal afmaken, maar wat er daarna voor hem in het verschiet ligt, kan niemand voorspellen.
Hopelijk komt Rafael snel in rustiger vaarwater, zowel met zijn sportieve carrière als persoonlijk. Achter elke sterke man staat een sterke vrouw, dus een leuke vriendin zou al een grote verbetering zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten