Sabia negeert pesterijen van Sylvie Meis en beseft: het kan altijd erger

Geen categoriemrt 18 2016, 8:00
De diva telt haar zegeningen.
Als er iemand is die de afgelopen maanden veel tegenslagen te verduren heeft gekregen, is het Sabia Engizek wel. Rafael van der Vaart ging er vandoor en liet Sabia zwanger achter, en tot overmaat van ramp eindigde die zwangerschap in een tragische miskraam. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de continue pesterijen die Sabia te verduren krijgt van aartsrivale Sylvie Meis.
De meest recente tegenslag voor Sabia was Rafaels nieuwe relatie met handbalspeelster Estavana Polman. Sabia had volgens insiders stiekem gehoopt dat Rafael weer bij haar terug zou komen, maar de profvoetballer koos voor de sexy sportvrouw Estavana. Al met al zit het dus niet mee voor Sabia, hoe houdt ze het in vredesnaam vol? Nou, de diva slaat zichzelf erdoorheen met het besef dat het altijd erger kan.
https://www.instagram.com/p/BDEETfluFgi/?taken-by=sabia_boulahrouz
In een somber aandoende zwart-wit-foto laat ze haar volgers weten

"het kan altijd erger #countingmyblessings #familyiseverything #love"

Een wat droevige uitspraak, wellicht, maar Sabia laat zien waar haar prioriteiten liggen: family is everything, familie is alles. En zo is het. Wat Sylvie Meis ook beweert, Sabia negeert die valse opmerkingen en richt zich op haar kinderen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten