Sabia heeft na Rafael nieuwe melkkoe gevonden: de publieke omroep! Ze incasseert mooi €40.000

Sabia heeft na Rafael nieuwe melkkoe gevonden: de publieke omroep! Ze incasseert mooi €40.000

Sabia Engizek is weer helemaal terug! Maar of wij belastingbetalers daar ook zo blij mee moeten zijn?

Eerder deze week riep Sabia al de overwinning uit: ze heeft haar leven weer op de rails en de miskraam heeft ze volledig verwerkt. Maar ondanks dat het Turks-Nederlandse ex-liefje van Rafael van der Vaart zich weer kiplekker voelt, heeft ze één oude gewoonte nog niet kunnen laten varen. En dat is teren op andermans kosten. Eerst was dat op de miljoenen die Khalid Boulahrouz en Rafael van der Vaart verdienden bij hun voetbalclubs. En nu is dat bij de publieke omroep. Oftewel: de Nederlandse belastingbetaler.

Ja, dat lees je goed: jij en ik betalen het jetsetleven van Sabia Engizek:

"Er gaat geen week voorbij zonder nieuws over Sabia Boulahrouz (38), de Turks-Duitse ex van voetballers Khalid Boulahrouz en Rafael van der Vaart. Volgens Party gloort er voor Sabia hoop aan de geldhorizon na een moeilijke tijd op privégebied. [...] ,,Evenals Sylvie maakt ze goed gebruik van het feit dat ze de ex van Rafael is'', is het vermoeden. [...] Als klap op de vuurpijl kwam het spraakmakende BNN-programma Ranking the Stars voorbij, waaraan de brunette deelnam zonder precies te weten wat de bedoeling was. Een bedrag van 40.000 euro zou op Sabia's rekening zijn bijgeschreven. ,,Sabia kan eindelijk cashen!'', aldus Party in dikgedrukte rode letters."

Overigens betwist Ranking the Stars dat bedragen uit de bovengenoemde orde van grootte zijn uitgekeerd aan deelnemers zoals Sabia:

"De deelnemers krijgen weliswaar een vergoeding maar dit soort exhorbitante bedragen worden daarvoor niet betaald, het komt in de verste verte niet in de buurt",

Dat er geen bedrag wordt genoemd, is verdacht. Misschien dat Sabia €30.000 of €15.000 krijgt of misschien zelfs wel €5.000, maar het maakt allemaal niet veel uit voor het principe: Sabia wordt door ons betaald. Nou, fantastisch.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties