Sabia op oorlogspad! Woedende scheldpartij tegen haar neef

Geen categoriejan 20 2016, 21:00
Het leek weer wat beter te gaan met Sabia, maar de band met haar familie is slechter dan ooit.
Gaat het nu goed met Sabia, of niet? Het leek erop dat ze de afgelopen week veel beter in haar vel zit, maar wat er tussen haar en haar familie speelt, vertelt een ander verhaal. Volgens het Duitse blad Closer heeft Sabia haar bloedeigen neef namelijk de huid vol gescholden. De neef had met de Duitse pers gepraat over Sabia, en haar onder andere een leugenaar genoemd. Dat schoot Sabia totaal in het verkeerde keelgat: in een telefoongesprek gaf ze de praatgrage neef de volle laag, en smeet vervolgens de hoorn op de haak.
De journalist van Closer vertelt in Shownieuws over de woede-aanval van Sabia:

"De neef kreeg niet eens kans om Sabia zijn kant van het verhaal te vertellen"

Tja... Aan de ene kant is het begrijpelijk dat Sabia niet blij is met familie die over haar roddelt. Of de uitspraken van haar neef nu waar zijn of niet, maakt daarbij eigenlijk niet zo heel veel uit – zelfs als het klopt wat hij zegt, is het alsnog niet loyaal om het daarover te hebben met de pers. Aan de andere kant heeft Sabia zelf ook wat boekjes opengedaan over haar familie, en de waarheid daarvan staat op losse schroeven. Zo beschreef ze haar vader Mehmet als alcoholist, terwijl Mehmet een vrome moslim schijnt te zijn – volgens Sabia's neef dan.
Hoe dan ook is het niet goed dat de band tussen Sabia en haar familie zo slecht is. Ze heeft al zo weinig mensen die haar steunen – de relatie met Rafael van der Vaart liep roemloos op de klippen, voormalige BFF Sylvie Meis moet niets van haar weten en ook ex-man Khalid Boulahrouz houdt de boot af. Dat is zwaar genoeg voor Sabia, en je zou juist hopen dat ze in zo'n situatie steun kon vinden bij haar familie. Maar dat zit er naar alle waarschijnlijkheid niet in door al dit geruzie. Jammer, en een gemiste kans! Misschien brengt 2016 wel positieve verandering op dit vlak – we wensen Sabia hoe dan ook het allerbeste.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten