Sabia wil geld zien voor aanvallen van media

Geen categoriejan 23 2016, 16:00
Sabia Boulahrouz is bijzonder geraakt door alle negatieve berichten over haar en haar zwangerschap in de media. Daarom is ze nu uit op smartengeld.
In gesprek met Grazia zegt ze:

"Al het gedoe rond mijn persoon heeft mij tot nu toe niets opgeleverd. Ik wil 'schmerzensgeld', iets terug voor alle pijn."

Hoewel het zonder meer klopt dat Sabia ontzettend slecht behandeld is door de media denken Duitse journalisten/geldwolven met fotocamera's daar net een beetje anders over. Hun reactie liegt er niet om:

"Dit is olie op het vuur voor critici!Mag een vrouw profiteren van de dood van haar eigen kind? En ook al zou zij er nu een slaatje uit slaan, is het dan niet een hele schrale troost?"

Misschien wel, maar is het aan mensen die er niets mee te maken hebben om daarover te oordelen? En gaat het Sabia echt om het geld of om zelfverdediging? Want zo kun je het ook zien: ze vecht terug en laat zich niet langer kapotmaken door hongerige paparazzi's.
Ondertussen zijn haar uitspraken viraal gegaan op sociale media. Zo wordt ze er onder meer van beschuldigd op geld belust te zijn en niets te kunnen "behalve huwelijken kapot maken." Dat laatste is een merkwaardige uitspraak aangezien het huwelijk van Rafael van der Vaart en Sylvie Meis al lange tijd op springen stond -- dat wisten we toen niet, maar achteraf wél. Het is daarom nogal zot om haar de schuld te geven van hun scheiding.
Overigens is Sabia niet alleen geinterviewd door Grazia, maar ze staat ook nog eens op de cover. Dat moet voor haar een geweldig begin zijn van haar comeback, die er vrijwel zeker aankomt!
https://twitter.com/SabiaBoulahrouz/status/690164715092361216
.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten