Salah Abdeslam: 'Ik was maar een klein, onschuldig radertje!'

Salah Abdeslam: 'Ik was maar een klein, onschuldig radertje!'

Salah Abdeslam beweert dat hij maar een klein, onschuldig radertje was bij de aanslagen in Parijs.

De terrorist, die vorige week opgepakt werd in de Brusselse wijk Molenbeek, heeft dat gezegd tegen de politieagenten die hem verhoren:

De rol van terreurverdachte Salah Abdeslam bij de aanslagen in Parijs was naar zijn eigen zeggen klein. Hij zou alleen hotels en auto's hebben geregeld voor de terreurgroep. Zijn broer Brahim en Abdelhamid Abaaoud waren de echte leiders.

Dat nieuws is naar buiten gebracht door het Franse BFMTV dat het verslag van het verhoor heeft doorgelezen.

En dan zie je opeens dat terroristen en gewone criminelen wel degelijk behoorlijk veel op elkaar lijken. Het is altijd "ik heb het niet gedaan," "ik kon er niets aan doen," of "het was de schuld van HUNNIE!" Zielig eigenlijk. Als je dan een terrorist bent die andersdenkenden massaal de dood in probeert te jagen, sta dan ook voor je radicale haatideologie.

Maar nee, daar heeft zo'n kerel als Abdeslam de moed dan niet voor. Want stel je voor: hij kon dan weleens wat harder gestraft worden. En dat is natuurlijk vre-se-lijk. Want ja, andere opblazen en de dood injagen is hartstikke leuk, maar om zelf nou te 'lijden,' nee, dat moet je niet willen.

En zo is het duidelijk dat Abdeslam niet alleen een massaslachter is, maar tegelijkertijd ook nog eens een echt mietje.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties