Sam Smith moet zijn stembanden rust geven

Sam Smith moet zijn stembanden rust geven

Het gaat niet je van het met de bekende en populaire zanger Sam Smith.

Sam Smith zou aanwezig zijn bij het LACMA Art + Film Gala in Los Angeles. Hij zou daar zelfs een optreden geven. Helaas liet hij op het laatste moment echter weten dat hij er toch niet bij kon zijn. De reden? Hij moet zijn stembanden rust geven.

Dat zei een woordvoerder van Sam Smith kort voor het gala - dat gisteren plaatsvond - tegen The Hollywood Reporter.

Sam Smith is tegenwoordig bijzonder succesvol. Zo won hij onder andere een Grammy - een bijzonder prestigieuze prijs. Een woordvoerder van het gala zegt dat Smith "dit weekeinde ziek werd en daardoor niet in staat was om het gala bij te wonen. Hij moest zijn stembanden rust geven."

Smith wachtte tot het laatste moment om zijn optreden te annuleren. De kans is groot dat hij er toch alles aan wilde doen om erbij te zijn. Toen duidelijk werd dat dit niet zou lukken pakte hij uiteindelijk dan toch maar de telefoon op om de organisatie hierover te informeren. Gelukkig kon er razendsnel een vervanger voor hem gevonden worden: de Amerikaanse zanger en gitarist Joe Walsh.

Hoewel Smith dus niet aanwezig kon zijn bij het gala gaat het hem voor de rest nog altijd voor de wind. Zo is hij onder meer betrokken bij de nieuwe James Bond film Spectre. Hij heeft daar een nummer voor geschreven en gezongen: "Writing's on the Wall."

Lees meer over:
schoolplein Hollywood James Bond

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties