Sander Schimmelpenninck doet liever sneu dan het vrije woord beschermen

Sander Schimmelpenninck doet liever sneu dan het vrije woord beschermen

Sander Schimmelpenninck heeft het naar z'n zin. Bron: Screenshot OP1 / WNL.

'De open brief is bijna 7.000 keer getekend, fantastisch!' Deze mededeling, die over het ondertekenen van deze brief ter bescherming van de vrijheid van meningsuiting gaat, moest perse door die galbak Sander Schimmelpenninck worden neergesabeld. 'Haha de mensen op die lijst zijn marginale domrechtse prominenten!' Wat een kneus.

https://twitter.com/SanderQuote/status/1284062054102585344

Hier de kern van de open brief:

In een open en democratische samenleving heeft iedereen immers recht op vrijheid van meningsuiting en dient het debat over ieder onderwerp te kunnen worden gevoerd. Daar hoort ook – en misschien wel juist – bij dat er meningen geuit moeten kunnen worden waar u het ten diepste niet mee eens bent of die ingaan tegen het huidige maatschappelijk discours.

Niks mis mee en vooral iets wat iedereen die ook maar een béétje rechts is zou moeten ondertekenen. Maar in plaats van iets makkelijks te doen zoals z'n netwerk (of eigenlijk z'n bereik) in te zetten voor meer handtekeningen, sabelt hij liever de ondertekenaars neer. 'Niet prominent genoeg', aldus de kakbal die net terug is van 'zwemmen in de Adriatische Zee'.

Zeg dan gewoon niks! Sneu, moreel verheven azijnpissertje dat 'ie is. Vooral zo doorgaan zou ik zeggen, dan wordt je door beide kanten van de politiek uitgekotst. Jij bent namelijk zo'n type die volgens BLM z'n 'white privilege' moet 'checken', en dan helpt zo'n verrot karakter absoluut niet. Daarmee voedt je die beweging ook nog eens, waardoor je eigen kliek ook steeds meer in hun vizier terecht zal komen. Lijkt me leuk om mee te gaan maken!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties