Sandra uit Boer Zoekt Vrouw huilt krokodillentranen. Eerst beduvelde ze Olke, en nu: "Ik ben ook een echt mens!"

Sandra uit Boer Zoekt Vrouw huilt krokodillentranen. Eerst beduvelde ze Olke, en nu: "Ik ben ook een echt mens!"

Dit seizoen van Boer Zoekt Vrouw is inmiddels afgelopen, maar de slinkse Sandra die boer Olke in de steek liet is nog altijd bezig met het schoonvegen van haar straatje. Vandaag zelfs met camera's erbij: ze zou hevig geschrokken zijn van alle reacties die ze ontvangen heeft naar aanleiding van de botte wijze waarop ze de brave boer Olke dumpte. Zielig hoor!

Je moet het lef maar hebben hoor. Laat je een topgozer als boer Olke achter met een gebroken hart in Texas nadat je hem eerst volledig om je vinger gewonden hebt - vermoedelijk zelfs met voorbedachten rade - en ga je daarna lopen klagen tegen de Nederlandse pers dat mensen negatief reageren op je daden. Nogal schaamteloos, ja, dat gedrag van Sandra Koningstein die meedeed met Boer Zoekt Vrouw, en de laatst overgebleven 'boerin' was voor boer Olke in Texas.

Bij het Algemeen Dagblad verschijnt de verleidster nu voor de camera om het hele volk nog maar een keer uit te leggen dat ze het allemaal zo kwaad niet heeft bedoeld, hoor:

"Ik ben ook maar een mens!" Aldus Sandra. Goh, echt? Weet je namelijk wie ook een echt mens is? Olke. Die jij gewoon keihard hebt laten zakken met je bedrijf en je knipperlichtrelatie in Nederland.

Toegegeven: de vrouw een "heks" of een "schande voor Brabant" noemen - toevoegingen die enkele internetreaguurders Sandra naar het hoofd slingerden - was ook niet geheel nodig, maar Sandra had hier best wat meer zelfreflectie aan de dag mogen leggen. Lag alles nu echt aan mensen die 'heftige' dingen stuurden, of is de vrouw wellicht zelf ook schuldig aan weinig eervol gedrag?

Ik stel daarom voor om er een win-win-situatie van te maken. Boer Zoekt Vrouw-kijkers houden op met bedreigingen te sturen, en sturen Sandra in plaats daarvan spiegels. Wellicht dat er nog een beetje zelfkritiek uitkomt als ze zich wat meer focust op haar eigen onaanvaardbare gedrag, in plaats van op wat commentaar op social media.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer