gewoon bloot

FVD ontvangt petitie tegen 'walgelijk' NPO-programma Gewoon Bloot: 'Confronteer kinderen niet met penispiercings!'

Geen categoriemrt 12 2021, 12:00
Kandidaat Tweede Kamerlid voor Forum voor Democratie Gideon van Meijeren heeft vandaag een bijzonder belangwekkende petitie in ontvangst genomen. De petitie richt zich namelijk tegen het belachelijke NPO-programma Gewoon bloot. Maar liefst 100.000 mensen hebben hun handtekening gezet uit protest tegen de tv-uitzending.
Gideon van Meijeren, Tweede Kamerlid-kandidaat voor Forum voor Democratie, is bijzonder trots dat hij vandaag een petitie in ontvangst mocht nemen tegen het NPO-programma Bloot gewoon, waarin kinderen kunnen kijken naar de naakte lichamen van volwassenen en ze vragen stellen. Van Meijeren vindt het, samen met de rest van zijn partij, helemaal niets.
https://twitter.com/GideonvMeijeren/status/1370321350368358400
"Zojuist nam ik de petitie tegen het walgelijke NPO-programma Gewoon bloot in ontvangst," schrijft Van Meijeren. Meer dan 100.000 handtekeningen in minder dan één week. Een krachtig signaal dat we kinderen kind moeten laten zijn en niet moeten confronteren met penispiercings!"
Dit is natuurlijk ongekend walgelijk. De petitie kan ik dan ook alleen maar ondersteunen, want wat de NPO hier doet is ongekend.
Zoals Kees van der Staaij van de SGP ook zegt: het gaat echt "veel en veel te ver" om basisschoolleerlingen te confronteren met "poedelnaakte wildvreemden."
Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en volg me op Parler!
Deze uitzending móét voorkomen worden. Dat de NPO knetterlinks is, soit. Maar dit gaat veel verder dan dat. Misschien dat daarom 100.000 handtekeningen, ondersteund door SGP en FVD, voor wat reuring in Hilversum kunnen zorgen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten