Schandalig! Chinese communisten gaan vol 1984 Newspeak: gedwongen sterilisatie van Oeigoeren is 'emancipatie en gendergelijkheid'

Schandalig! Chinese communisten gaan vol 1984 Newspeak: gedwongen sterilisatie van Oeigoeren is 'emancipatie en gendergelijkheid'

Demonstraties tegen de mensonterende praktijken van Chinese Communisten jegens de Oeigoeren. Bron: Shutterstock: Door Sandra Sanders

De achterlijke vervolging en genocide van Oeigoeren in China gaat gewoon door. De Chinese ambassade in Amerika meldt vol trots dat invoering van "gezinsplanning" en heropvoeding van Oeigoerse vrouwen bevrijdend werkt voor Oeigoeren. Het zou volgens de communisten de beste manier zijn om van extremisme af te komen. Het enige nare? Die 'gezinsplanning' is feitelijk gedwongen sterilisatie. Wat een mensonterende vertoning is dit.

China steekt niet onder stoelen of banken dat ze bezig zijn met het in toom houden van de Oeigoeren. Ze gaan zelfs zo ver dat ze openlijk spreken over het beperken van de Oeigoerse populatie om 'extremisme' te 'bestrijden.'

?ref_src=twsrc%5Etfw

De Oeigoerse bevolking wordt extreem hard aangepakt door de Chinese overheid. Ze schuwen geen enkel middel om de Oeigoeren te vormen naar hun idealen. Dat maakt deze tweet ontzettend ziek.

Want die "gezinsplanning" waar China aan refereert is feitelijk de massale gedwongen sterilisatie van Oeigoerse vrouwen door de Chinese overheid. Natuurlijk ontkent de CCP (Chinese Communistische Partij) dat dit officieel beleid is, maar door deze tweet zinspelen ze daar natuurlijk wel op, met een vreselijke, genocidale knipoog.

Ze zijn er trots op dat de Oeigoerse vrouwen geen "broedmachines" meer zijn. Ze promoten dit als "emancipatie", maar de rest van de wereld weet wat het écht is: genocide. Het is tijd de wereld nu eindelijk eens een vuist maakt tegen deze mensonterende praktijken van dat afschuwelijke communistische regime.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties