shutterstock 1618377145

Schandalig! Chinese communisten gaan vol 1984 Newspeak: gedwongen sterilisatie van Oeigoeren is 'emancipatie en gendergelijkheid'

Geen categoriejan 08 2021, 11:00
De achterlijke vervolging en genocide van Oeigoeren in China gaat gewoon door. De Chinese ambassade in Amerika meldt vol trots dat invoering van "gezinsplanning" en heropvoeding van Oeigoerse vrouwen bevrijdend werkt voor Oeigoeren. Het zou volgens de communisten de beste manier zijn om van extremisme af te komen. Het enige nare? Die 'gezinsplanning' is feitelijk gedwongen sterilisatie. Wat een mensonterende vertoning is dit.
China steekt niet onder stoelen of banken dat ze bezig zijn met het in toom houden van de Oeigoeren. Ze gaan zelfs zo ver dat ze openlijk spreken over het beperken van de Oeigoerse populatie om 'extremisme' te 'bestrijden.'
https://twitter.com/ChineseEmbinUS/status/1347247602094534658?ref_src=twsrc%5Etfw
De Oeigoerse bevolking wordt extreem hard aangepakt door de Chinese overheid. Ze schuwen geen enkel middel om de Oeigoeren te vormen naar hun idealen. Dat maakt deze tweet ontzettend ziek.
Want die "gezinsplanning" waar China aan refereert is feitelijk de massale gedwongen sterilisatie van Oeigoerse vrouwen door de Chinese overheid. Natuurlijk ontkent de CCP (Chinese Communistische Partij) dat dit officieel beleid is, maar door deze tweet zinspelen ze daar natuurlijk wel op, met een vreselijke, genocidale knipoog.
Ze zijn er trots op dat de Oeigoerse vrouwen geen "broedmachines" meer zijn. Ze promoten dit als "emancipatie", maar de rest van de wereld weet wat het écht is: genocide. Het is tijd de wereld nu eindelijk eens een vuist maakt tegen deze mensonterende praktijken van dat afschuwelijke communistische regime.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten